Zdravo momci, upravo sam se registrovao na forumu, pa ajde da podelim jedno vazno iskustvo sa ovim fenomenalnim satom. Kupio sam ga u Italiji 2015, godine za 500e, jer je rec o titanijumskom modelu. Ceo sat je od titanijuma, dakle kuciste i narukvica. Sat je besprekoran, iskreno pozelim ponekad da kupim automatski sat ali mi onda bude zao da ostavim ovaj i da ga ne nosim

Naime, jedini problem predstavljale su mi ogrebotine na gornjem sjajnom prstenu do kojih neminovno mora da dodje. Ceo taj prsten bio je bas dosta izubijan i ozgreban, ali sam to shvatao kao personalizaciju sata. Problem je bio sto nigde u Firenci i Milanu nisam mogao da nadjem casovnicara koji je znao da ispolira titanijum. Dobijao sam uvek iste odgovore - "titanijum se ne polira, mozda mogu da matiram sjaj na prstenu i ucinim ogrebotine manje vidljivim, ali klasicno poliranje ne dolazi u obzir jer cetkice kojima poliramo celik izuzetno podizu temperaturu titanijumu pa zbog toga nije moguce poliranje". Znaci ovo sam cuo od 10-15 italijanskih casovnicara, a isto tako i od casovnicara u Bgu i Nisu. Nedavno odem kod jednog mladjeg casovnicara u Nisu koji mi kaze hajde da probamo da ga ispoliramo filcanom cetkicom kojom zubari poliraju metal-keramiku kada naprave vestacku krunicu. Covek me je pozvao istog popodneva da mi kaze da je uspeo da ispolira titanijum, da mu ne ubije sjaj, sklonio je 100% ogrebotina (bilo ih je bas dosta), sat izgleda kao nov, a fora je sto sad mogu bezbrizno da ga grebem jer znam da je poliranje titanijuma moguce. Kaze meni casovnicar, eto pomogao si mi da naucim i ja nesto, a ti si dobio nov sat

Eto, htedoh da podelim sa vama ovo iskustvo, mozda ce nekome da zatreba. Uzgred naplatio mi je poliranje 15e sto je nista u poredjenju sa cenom u Italiji. Pozdrav!