Damasko DA 47 Black ili DA 46 Black

Koji model sata biste Vi izabrali

• DA 47 Black (beli cifer)

Votes: 8 27.6%
  • DA 46 Black (crni cifer)

Votes: 21 72.4%

• Total voters
    29
Kao prvo, hvala svima na komentarima, neki su mi dosta pomogli, a neki i odmogli. :D

U svakom slučaju epilog priče je takav da sam ipak naručio crni cifer i nove kazaljke, pa kako bude. :)
Gledao sam puno fotki na netu, i iako nisam siguran da će manje delovati kao igračka, crni cifer mi svakako izgleda ozbiljnije i kao što vlajo reče markantnije i bliže je izgledu pravog pilotskog sata.
Cena je nešto manja (120 EUR) jer je inicijalna koju su mi rekli bila sa uključenim nemačkim porezom, a transport je uključen u cenu. Imajući to u vidu prošao sam nešto bolje nego što sam očekivao.

Za kraj sledi nekoliko fotki koje su mi pomogle da prelomim i koje ću gledati dok cifer ne stigne...

SAM_6012_zpse36f9e27.jpg

Damasko DA46 NATO 08-12-2012 2.jpg

Damasko DA46 NATO 08-12-2012 5.jpg

Damasko DA46 rubber 2013-12-09 Tas 3.jpg

58003273.jpg

351556f3.jpg

kako sam to mnogo puta baš ovde i pročitao: ti ćeš ga nositi, pa je najbitnije da se tebi sviđa. Mi koji smo komentarisali smo samo usmeravali po sopstvenom ukusu (ili odmagali) :)

Ma sta dobar, bice odlican :).
Ja nekako volim vise crni (tj. taman) cifer ali o ukusima ne vredi raspravljati...

Hvala Mario.
U pravu si za čekanje, ali samo kada se ne oduži previše. Mislim da to ipak neće biti slučaj, nije Nemačka preko sveta... :)

Mislim da će posle čekanja zadovoljstvo biti još veće, a onda sledi jedno slikanje prinove, pa da ga doneseš na okupljanje.

Drago mi je što si uzeo model sa crnim ciferom, jer mislim da ti klasičnija varijanta bolje stoji.

I ja volim full beli lumino cifer i vise mi se takav svidja, ali 150e nije mnogo ako ces dobiti bukvalno drugi model, ideja je skroz ok i podrzavam kupovinu cifera.

Stvar individualnog ukusa. Crna boja daje mocan, stelt izgled i prije bih nju izabrao ne umanjujuci ljepotu i bijelog modela.

Back