Diaboliq kaisevi

nikola0406

Banned
Neki dan sam narucio kais za Heuer kod ovog majstora koze:) sa Portala satova. Hvaljen je i postovan na W.U.S. Jedva cekam da vidim rezultat, nacekacu se znam, ali nadam se da ce vredeti. Inace odnos kvalitet-cena je neverovatan, barem prema onom sto sam video i procitao. Covek je prezauzet pa treba biti strpljiv. Inace kais bi trebao da bude Bund tzv od ammo koze, tamno braon. Javicu rezultat, i postaviti fotke.

Postoji i popust za clanove foruma Portal satova, pa ono, pogledajte, koga interesuje. Posebno mi se dopada njegov zig na kaisu. Rekao sam mu da ga slobodno stavi sa gornje strane kaisa:)

Last edited by a moderator:
Video sam (na fotografijama) njegove kaiševe i zaista su jako dobro uređeni. Ima veoma interesante ideje za detalje koje uradi na kaišu, što me oduševljava :)

Gledao sam ih. Ima lepih modela ali ima i onih koji mi se ne dopadaju.
Nikola, koji model si narucio?

Kod njega je jedini problem sto se bas dugo ceka na kais, jer ih radi u slobodno vreme a porudzbine prima iz celog sveta, najvise USA i UK, i niko nema zamerki, odlican kvalitet, po meni prelep znak ili zig, i sa dostavom odlicna cena, po ceni jednog Hirscha u Chronos-u. Ja licno jedva cekam:)

Taj model kaisa koji si ti narucio je mozda i najlpsi koji sam video u njegovoj galeriji. Sto se ostalih tice, meni deluje da Pugo radi bolje i preznije. Ali kao sto rekoh to govorim samo o onome sto sam video na slikama. I sam cu uskoro naruciti sebi, pa sada razgledam. Zato me i zanima krajnji rezultat i tvoje zadovoljstvo kaisem.

meni se baš i ne sviđaju. Ideja da od stare vojne kože starih torbi i sl. radi remene mi se dopada ali izrada i obrada nnimalo. Za stare satove ta sirova obrada mi nekak i ide ali za novije nikako.

IMAG9291.jpg

IMAG9289.jpg

IMAG9287.jpg

IMAG9284.jpg

IMAG9282.jpg

IMAG9275.jpg

IMAG9274.jpg

IMAG9270.jpg

IMAG9269.jpg

IMAG9268.jpg

diaboliq je jedan od retkih koji je zadrzao taj izgled rucno radjene narukvice. Vecina drugih sada radi nesto sto lici na kupljene u radnji. To mi se ne dopada, Kad vec kupujem hand made hocu da se to i vidi. A o kvalitetu same koze i izrade ne zelim ni da pisem, PERFEKTAN rad

Back