Jeste veliki ali je lep
Đorđe ,iskrene čestitke.
Pošto nisam imao priliku da ga vidim uživo(a tebi verujem na reč) drago mi je da je kvalitet izrade na takvom nivou.
Djordje, hteo bih jos jednom da ti cestitam na odlicnoj kupovini i da ti pozelim da ga u zdravlju nosis. Vidim da odusevljenje i dalje ne prestaje, sto je dokaz da si napravio pravi izbor.
Fotografije su super i odlicno predstavljaju sat sa svih mogucih strana, a sto se tice narukvice, ova silikonska sa poslednjih nekoliko fotorafija mi je definitivno najbolja jer dodatno naglasava njegov sportski izgled.
Sve u svemu, mislim da je vredelo cekati, zar ne? :yes4:
Uf,pa sta da ti kazem,kad i sam znas koliko je trajala nabavka.U nekim trenucima sam pomisljao i da odustanem.
Na kraju je vredeo svaki taj trenutak cekanja,jer je sat,za mene,izuzetan i stvarno mi je drago sto sam ga uzeo.:man_in_love:
Evo ga Vostok sa braon koznom narukvicom koju mi je Milan svojevremeno poklonio :thumbup:.Bila je na mnogim satovima,pa je sad i na ovom.Lepa je i kvalitetna.
Djole svaka cast na paznji koju dajes tvom satu, stvarno svaka cast, ne znam puno ljudi koji se tako revnosno odnose prema satovima Iskreno ti zelim da ga u zdravlju nosis, i da te dobro sluzi bar dok ti ne dosadi, ali cinimi se da ce ti tesko dosaditi