Djordje - moji satovi

ako je lepo uzeti sat koji ti se svidja tako puno...nisam ranije video Djordje druze da te sluzi kako i treba.:thumbsup:

Da se slaze uz sekundaru.:)

Attachments

• P1030758.jpg
    P1030758.jpg
    250.1 KB · Views: 79
  • P1030759.jpg
    P1030759.jpg
    199 KB · Views: 79
  • P1030760.jpg
    P1030760.jpg
    205.5 KB · Views: 77
  • P1030761.jpg
    P1030761.jpg
    232.2 KB · Views: 97
lezi mu taj kais exra al moras da probas i crni sa belim stepom,mada i ovo je fora uz sekundaru se slaze kais.

Djordje, zanimljiva kombinacija :thumbup: a mislim da bi njemu dobro legao i silikonski kaiš kao neka sportska varijanta. ;)

Videcu da isprobam razne kaiseve.Ovo sto rece jagos,crni kajs,beli step,bi trebalo da bude dobro.I ja sam razmisljao da mu stavim"silikone":lol:,da vidim kako bi to izgledalo.Za sad nosim ovu njegovu SS i bas je jako udona.Videcemo,bice tu raznih proba.:thumbup:

ma na lep sat ide svaki kais,sto se mene tice i oko vrata bi ga nosio ako treba :D mada neki vintage crni bi bio moj prvi izbor ;)

Imamo slican obim zgloba oko 20 cm.ja imam satova od 36-46 mm.svidja mi se kako mi stoje svi.zavisi od sata i od raspolozenja.

Pišem post za postom , al` šta ću, izazvan sam pregledom od prve strane. Joj kako mi je žao što si prodao Citizena at-a (0660) ! Ma mislim da sam ti to više puta rekao, al` ajd... taj sat je jednostavno trebao ostati kod tebe, bez daljnjeg ... :crying:

To je odlican sat,ali onaj prvi utisak kada sam ga stavio na ruku....jednostavno,to nije bilo ono pravo...Sto kazu "ljubav na 1. pogled". Zato sam ga prodao i nije mo zao.

Back