Neša Super Moderator Staff member Apr 14, 2014 #181 Odličan sat :congrats: Uživaj u njemu i neka te dugo i dobro služi :beer:
bt321 New member Apr 14, 2014 #182 cestitam na prinovu da te dugo sluzi nadam se da cu ga videti u zivo:congrats::thumbsup:
backarelli Well-known member Apr 14, 2014 #183 Darkoni moj , neka ti je sa srećom i u zdravlju i veselju da te služi !!!! Ako je dedica to nauljio kako treba, trajaće taj i za podmladak, zdravlje Bože ... Odlična kupovina, nema šta !!!!
Darkoni moj , neka ti je sa srećom i u zdravlju i veselju da te služi !!!! Ako je dedica to nauljio kako treba, trajaće taj i za podmladak, zdravlje Bože ... Odlična kupovina, nema šta !!!!
RUS Moderator Apr 14, 2014 #186 Cestitam na prinovi.:thumbup: Sad jos jedna omegica 1861 i miran si neko vreme.
skydrummer New member Apr 14, 2014 #188 Čestitke Darko. Lep sat. U zdravlju ga nosio. Sada ti samo još preostaje da te ovi majstori provozaju i to je to.
Čestitke Darko. Lep sat. U zdravlju ga nosio. Sada ti samo još preostaje da te ovi majstori provozaju i to je to.
Dragojlovic Darko New member Apr 22, 2014 #189 Evo par slicica Hamiltona na novom Diaboliq koznom kaisu Evo i dvije slike sa ruke
М Милан Милановић Banned Apr 22, 2014 #192 :adore: kako dobar sat, mnogo mu bolje stoji ovaj kozni kais, nego fabricki...predivna kombinacija, odusevljen sam :congrats:
:adore: kako dobar sat, mnogo mu bolje stoji ovaj kozni kais, nego fabricki...predivna kombinacija, odusevljen sam :congrats:
23jewels Well-known member Apr 22, 2014 #194 savrseno. vidi se da je kais jako pedantno odradjen, a o tome kako je "legao" na sat, necu ni da trosim reci.
savrseno. vidi se da je kais jako pedantno odradjen, a o tome kako je "legao" na sat, necu ni da trosim reci.
Dragojlovic Darko New member Apr 22, 2014 #195 Danas sam ih bas dosta uslikao, ali ovo mi je nekako bas privukla paznju
diaboliqstraps New member Apr 23, 2014 #200 Prijatelju nije sto je moj al predivno mu je sjeo! Nadam se da ce te dugo i dobro sluziti