Mogu da se kupe na vise mesta u bg, da ne reklamiram sad prodavce, lako ces izguglati vec. Pakovanja su samo od 20ml, a cena 800 din. Bocice su super, imaju dugu i tanku iglu, pa se vrlo lako puni svaki klir ili tank.
Meni mnogo vise prijaju nego Dekang, imaju prefinjene arome i nemaju tako izrazenu tu slatkastu komponentu koja mi posle nekoliko dana parenja smeta kod Dekanga, znatno je svetlija od Dekanga (mada je moguce da to zavisi i od arome) i zato manje prlja klir.
Mnogi "iskusni parioci" kazu da je za klasu iznad Dekanga, mada, naravno, ima i onih kojima ne prija.
Najpopularnije su arome Usa Mix iliti Mab, Spicy Tobacco, RY4 i Dark Smoke.
U svakom slucaju, vredi probati.
Ja sam do sada probao Dekang, Flavour Art, Joyetech i Mental, i sve su ok, ali mi je Joyetech najmanje prijao (mada je to mozda i zato sto sam samo jednu aromu probao, i to sa vise nikotina nego sto obicno koristim), a Mental mi je, 'nako, nekako bas po meri.
LM, posto upravo zavrsavam bocicu Mentalovog RY4, sutra nacinjem Dekang DK-Tab, pa cu javiti utiske.
Sta ostatak ekipe trosi, dajte neke predloge!

Mislim, ima brdo proizvodjaca, a svaki ima po 300 aroma, treba to postici! Lakse je kad se podeli posao.