Fotografije satova iz vase kolekcije!

A shto se tiche karakteristika, mozhe copy paste varijanta:embarassed:[/I]
Produced by ETA (Swatch Group) since 1996
automatic modular construction with ETA 2892 base movement and chronograph plate, 28,800 bph, 28 mm diameter, 6.1 mm height, 37 jewels, 47 h power-reserve, lever/cam design
very common, often used in mid-priced models with a Tricompax (3,6,9) helper-dial outlay, due to the modular construction, crown and pushers are not on the same line
Examples of watches that use this movement: Omega automatic Speedmasters with helper dials at 3,6 and 9. Chopard Mille Miglia chrono, Ulysse Nardin Marine Chronograph, Hublot Navy, Girard Perregaux "Pour Ferrari"

hehehe, ma za copy paste znam i sam, napiši mali opis sata i tvoja viđenja o mehanizmu, kolika su mu odstupanja i slične stvari, koliko sam video mehanizam je sa COSC sertifikatom!

@ sima hrabri - Tissot su super satovi i bas ih volim, ali imam vec 3. Voljela bih i neki koji je u klasi iznad srednje swiss made.
@ ANGEL II - Ne mora Rolex, moze i Zenith... :) :)
@ Marko 5 - Svidja mi se i dalje Daytona, ali mislim da postoje mnogo bolje investicije u manjem cjenovnom rangu. U svakom slucaju, ja Rolex veoma cijenim i nadam se da ce jednom i on biti u kolekciji :)

IWC Aquatimer Chronograph

Prvo moram da se zahvalim jednom clanu naseg foruma koji ima sat,tj satove koje ostavljaju bez daha,koji mi je omogucio da ostvarim deo mog sna i uzmem pomenuti sat sa naslova...necu ga imenovati mislim da znate koji je Zanitko...i jos jednom online operateru koji je bio zajedno na vezi samnom koji ce se isto tako prepoznati...
hvala.
I sad stvarno Vam kazem da ovaj sat necu menjati,vec cu skupljati pare da pored njega uzmem jos neke..ovo mi je osnov.... Bell Matic a?

Attachments

• 20022011342.jpg
    20022011342.jpg
    59.6 KB · Views: 151
  • 20022011340.jpg
    20022011340.jpg
    73.7 KB · Views: 121
  • 20022011347.jpg
    20022011347.jpg
    75.1 KB · Views: 150
  • 20022011346.jpg
    20022011346.jpg
    87 KB · Views: 182
  • 20022011339.jpg
    20022011339.jpg
    60.9 KB · Views: 124
  • 20022011341.jpg
    20022011341.jpg
    62.3 KB · Views: 125
Milane druže, pa ovo nije original sat!!! Molim te obrati pažnju na koronu, pa pogrešan je font!!! :banghead:

Chestitam Milane! Odlichan izbor... :top:
Sat je iz Podgorice ako se ne varam... imao sam prilike da ga vidim uzhivo, prelep sat:yes4:
Pozz!

Sta te briga,kutija je original... Cestitam,prelep sat u zdravlju da ga nosis i duugo da te sluzi. A sto se tice menjanja drzimo te za rec...

Ma daj bre, evo sad pričam sa Daliborom preko pp i malopre se čuo sa Vladom. Ovde font na brojčaniku nije dobar čoveče!

E tvoj bell matic je najjaci najbolji a ti si jedna lepa plemenita domaca malo veca dosta veca zivotinja ona dobra.....ne nerviraj me da ustajem i otvaram original kutiju sa orginal satom u njemu....
Da da je Seiko sad bi bili aplauzi ili Omega Pobogu...svi bi se probudili i cestitali. Ovako Ja i Moj drug IWC eovac moramo da trpimo ovakve niske udarce :(

Ja ozbiljan kada kažem da font na poklopcu kućišta ne valja a ti tako. :(

Al neka si ti nama kupio sat koji si želeo i neka si ti nama srećan. Nema veze što mu krunica ima pogrešan font, oprostićemo ti ovaj put. Satić je super, samo kada si se ti nama smirio na mesec ili dva. :)

:lol: :lol:

Paljevino jedna! :lol: Mada, moram priznati da mi deluje malo onako... Ne znam baš šta je u pitanju ali nije baš skroz načisto svoj! :hmmmm:

Eeee... Sad bez zezanja, čestitke na satu. Prelep je i najbitnije je da si ti zadovoljan njime! :) Ovaj Aqua jede onaj Bentley za malu užinu i mislim da si napravio najbolji mogući izbor. :)

Jel to znači da sam izvisio za toplu čokoladu? :confused:
Mislim, pripravnice ti i mogu nekako oprostiti ali čokoladu i ne baš! :cray:

znas...prvi put skocih da vidim imas li pravo ali na svim je tako
cokoladu...hmm valjda pivo ako smes da ga pijes a?

hvala ti na lepim recima...zeleo ga i eto..ma da mi se onaj zenith izvukao za top guna ali cekace on mene i za taj...on nek skuplja Rolexe ja cu IWC

Ma cekam ja nije frka,samo se razmisljam sra da skupljam,najvise imam iwc-a tako da bi bilo logicno da njih uzimam... Ili ipak mocni Zenith?

@ dragon - stvarno si lud,ne igraj se vise sa takvim stvarima,da si mu rekao da je fals kutija pa i nekako:lol:

Ma cekam ja nije frka,samo se razmisljam sra da skupljam,najvise imam iwc-a tako da bi bilo logicno da njih uzimam... Ili ipak mocni Zenith?

ako te zanima imam jedan Nov original Aquatimer cena..prava sitnica...javi se na PP :)

CEK NISAM NAPISAO OFF TOPIC HAHAHAHA

i nije mi jasno sto ne trazite zenske nego ste ovde na forumu...meni zena i mala spavaju pa mogu ali vas ne mogu da razumem pola 3 a nista ne radite....Bozeeeeeeee sta uradi EU od nas-vas jos samo da legalizuju i spavace te :)

off topcic

^ Ja sam večeras od moje dobio jedan veliki hladan tuš tako da kuliram ovde sa tobom! :laugh: A mrzi me da se švaleram. :D

Nemce naravno. :p

@ dragon - stvarno si lud,ne igraj se vise sa takvim stvarima,da si mu rekao da je fals kutija pa i nekako:lol:
Morao sam, prosto nisam mogao da odolim. Znam kakav je i znao sam da ću odmah da ga presečem sa prvom porukom a da ću kod druge već pošteno da ga preznojim. :lol:
Sva sreća po njega da je kod treće skontao da ga ložim, verujem da bi mu čuka stala! Samo ne smem ni da pomislim koja! :laugh:

Back