Mislim da greshish druzhe, ovo je model iz novembra 2009, IWC Aquatimer Chronograph Watch - IW376704 - Ref: IW-9899S - IWC Watches | Watches.co.uk
IWC Aquatimer Chronograph
Prvo moram da se zahvalim jednom clanu naseg foruma koji ima sat,tj satove koje ostavljaju bez daha,koji mi je omogucio da ostvarim deo mog sna i uzmem pomenuti sat sa naslova...necu ga imenovati mislim da znate koji je Zanitko...i jos jednom online operateru koji je bio zajedno na vezi samnom koji ce se isto tako prepoznati...
hvala.
I sad stvarno Vam kazem da ovaj sat necu menjati,vec cu skupljati pare da pored njega uzmem jos neke..ovo mi je osnov.... Bell Matic a?
Evo tek sam sada video Aquatimer.Tvoj najbolji sat do sada ubedljivo.Prava velicina,izgled,kvalitet,poreklo,ovo je vec ozbiljno dobar sat.Cestitam ti i zelim ti da ga ne prodas nikada.Daj samo okaci neku sliku sa dnevnog svetla,i u mraku obavezno
ocu ali kao maler ne radi mi foto oparate ne uvlaci mi se zum i jako me nervira...
Ma Simo moze...pa davao sam Vladasu oba sata,sve satove moje na koliko oce....ti mislis ja ne bi voleo da imam lepe slicice mog satica pa na onaj WUS i smeker![]()