Fotografije satova iz vase kolekcije!

Sta da kazem Milane? Ovo je prava, fenomenalna ČUKA za sva vremena!!!

Probaj da ga ne menjas neko vreme, molim te :)

Leleee....Milane sine.....pa ne znam šta reći osim da bih ja uzeo pravi Aquatimer,a ne ovo čudo sa štopericom:wacko: ,al' sto ljudi - sto ćudi!
Elem,pošto će on kod tebe biti otprilike jedno mjesec do 2 i nije neka šteta potrošenih para:p!

Ostaje mi još samo da ti čestitam na prinovi - bez zezanja,sat je super.........za nošenje od stana do posla:p - dovoljno za tebe!!!

IWC Aquatimer Chronograph

Prvo moram da se zahvalim jednom clanu naseg foruma koji ima sat,tj satove koje ostavljaju bez daha,koji mi je omogucio da ostvarim deo mog sna i uzmem pomenuti sat sa naslova...necu ga imenovati mislim da znate koji je Zanitko...i jos jednom online operateru koji je bio zajedno na vezi samnom koji ce se isto tako prepoznati...
hvala.
I sad stvarno Vam kazem da ovaj sat necu menjati,vec cu skupljati pare da pored njega uzmem jos neke..ovo mi je osnov.... Bell Matic a?

Milane druže, sve najbolje i sa moje strane, zaista ti od srca čestitam na "prinovi"! :congrats:
Znam koliko si ga želeo, a bogami znaju verovatno i svi članovi i pola Srbije :lol:

U svakom slučaju lepo je znati da sada ponovo svi članovi foruma imaju sat, mislim dosta si nas sramotio :lol:

Pozdrav i sve najbolje! ;)

Evo tek sam sada video Aquatimer.Tvoj najbolji sat do sada ubedljivo.Prava velicina,izgled,kvalitet,poreklo,ovo je vec ozbiljno dobar sat.Cestitam ti i zelim ti da ga ne prodas nikada.Daj samo okaci neku sliku sa dnevnog svetla,i u mraku obavezno

Evo tek sam sada video Aquatimer.Tvoj najbolji sat do sada ubedljivo.Prava velicina,izgled,kvalitet,poreklo,ovo je vec ozbiljno dobar sat.Cestitam ti i zelim ti da ga ne prodas nikada.Daj samo okaci neku sliku sa dnevnog svetla,i u mraku obavezno

ocu ali kao maler ne radi mi foto oparate ne uvlaci mi se zum i jako me nervira...da znas da sam imao onaj gmt i ovaj sad i posle bi me grizla savest jer ga odavno zelim.....sad jednu sporturu na rate do sledece godine i super :)
ps. javi se oko onoga ako zelis...dok ima

Ma Simo moze...pa davao sam Vladasu oba sata,sve satove moje na koliko oce....ti mislis ja ne bi voleo da imam lepe slicice mog satica pa na onaj WUS i smeker :)

au milane tek sad vidim sta si kupio.svaka cast strasan sat bas vrh.ostavlja bez daha.cestitam i sa srecom da ga nosis.

Upravo je stigao.Sasvim OK sat,velikih gabarita.Marka nije nesto poznata (promovisu ga Kristijano Ronaldo i Nadal),ali meni se jedino svidja ovaj model i uspeo sam da nabavim jedan.

Attachments

• P1010178.jpg
    P1010178.jpg
    77.4 KB · Views: 134
  • P1010173.jpg
    P1010173.jpg
    88.4 KB · Views: 138
  • P1010170.jpg
    P1010170.jpg
    80 KB · Views: 86
  • P1010171.jpg
    P1010171.jpg