Fotografije satova iz vase kolekcije!

Danas sam totalno slucajno i neocekivano svojoj kolekciji dodao jos jednog clana - Chopard mille miglia chrono GMT

Evo par slika na brzinu posto zurim a ovih dana ocekujte vise kvalitetnijih fotografija

photojom.jpg

photo2au.jpg

Pozdrav!

E ovo je već sat, pravi i pride se lepo vidi da je original! :) A ne ko onaj fake "vodeni merač" što nedavno kupi jedan naš uvaženi član! :laugh:

Čestitke Marko na novom satu. Iskreno, pomislio sam da si se dočepao DJ dvojke kada si rekao da si uzeo sat ali ok, može i ovo da prođe. :)

Nego, Milane, :secret: evo ja krećem. Kod tebe sam za ~30-40 minuta!

bravo za mareta....ko ce samnom da ga sacekamo ispred zgrade i da ga nalupamo...
:stupid: čuo sam da mu je tata bio Slobodan Milošević psss samo da nas ne čuju!

Marko, oduševljavaš me! Ti kao da znaš šta bi ja kupio, svaka čast!:proud::congrats::congrats::congrats:

Marko, svaka čast na prinovi! Sat je stvarno klasa,ali nije dorastao Zenitu. Meni se na njemu najmanje dopada gumeni kaiš, koji ga ograničava kao čisto sporski sat, a dok drugi kaiš na njemu ne mogu zamisliti pošto je gumeni jedno od glavnih obilježja Choparta.

Dakl Marko - svaka cast na prinovi! Nekako se slazem sa vrhovcem, ali kad imas onakve satove u kolekciji - ovakav Chopard je samo kompletira!

Back