Fotografije satova iz vase kolekcije!

Iako nisam bas ljubitilj Chopard-a, ovaj mi se jako dopada. Mozda po meni i najlepsi model. Cestitke i da lepo nosis, a Zenith malo pricuvas :)

cini mi se da marko ima najvredniju kolekciju satova na forumu. ovaj chopard je extra, bas kao i el primero i submariner, svaka cast za prinovu, u zdravlju da ga nosis! :)

Hvala ljudi,uzeo sam nesto za svaki dan a zbog gumene narukvice moze i leti da se nosi.
Prvi utisci - odlican je stvarno :D
E da,ne videh zmajeve sinoc ispred zgrade...

off topic

E da,ne videh zmajeve sinoc ispred zgrade...

Pa čekali smo te mi, ali izgleda ispred pogrešne zgrade... Ja odustao posle sat vremena a ovaj drugi ludi zmaj ostao da te čeka na onu hladnoću... :hmmmm: Jel neko video uopšte tog malog? Da nije ostao zavejan u čeki, sa sve onim badminton reketom? :laugh:

ma bre on to ljudi uzme slika se i vraca posle...danas od mene trazio aqua i kaze daj da budem najjaci
pitanje je da li je to uopste neki od njegovih satova..molice on mene da mi proda top guna

Malo slikao Chopard-a ali nisam zadovoljan fotografijama,nije mi danas dan...

dsc0731qf.jpg

dsc0733a.jpg

dsc0737rj.jpg

dsc0738b.jpg

@ mali Zmaj - Dao bi ti ga ali sam ga vratio...

Marko dobre su fotke, samo nisi imao dovoljno svetla tamo gde si fotografisao. A ovaj 3D je vrlo interesantan, ode ti u Chopard-ovce :)

Marko stvarno odlicne fotografije, mislim da realno oslikavaju lepotu tog modela. Sada mi se mnogo vise svidja, nego kad sam video prve fotografije koje si postavio.

Hvala ali nisam zadovoljan uopste kako su ispale,nemam ni dovoljno svetla a izbegavam blic,inace je sat mnogo lepsi u prirodi.

Bice boljih slika.

Pozdrav!

Jao Milane kud te upoznah :beer:

@ Jole - Hvala ti druze puno,verujem da si ljubomoran i ja bi bi sigurno i nadam se da cu uzivati u njemu dugo vremena jer nema vise kupovina,zavrsio sam sa tim za duzyi vremenski period.
Pozdrav

Rece covek da vise nema kupovine do daljnjeg :lol:

salim se naravno... i ako sam u pocetku mislio da imamo totalno drugaciji ukus za satove, sa submarinerom, el primerom i mile migliom si me demantovao skroz :tee:

Back