Fotografije satova iz vase kolekcije!

Veliki pozdrav svima! Angel, odlične 3 mašine, svaka čast! Moj glas - Oris GMT.

Evo nešto od (ne baš totalno) ''vintage'' komada ali punoletni svakako![/ATTACH]

Speedmaster Reduced- cal 1040 (osnova Lemania 1340) sa pojačanim brojem rubina,zaboravih koliko(35 mislim)- zanimljivo da je kalibar 1041 hronometarski, urađen povodom 125 godina Omege u 2 ili 3000 komada! Za Speedmastera.

Seamaster 200m pre-james bond, cal 1111 chronometer(osnova eta 2892-2, ovo ide Angelu na ruku:cheers:) dosta zanimljiv kolekcionarima, nije bio toliko u masovnoj proizvodnji koliko isti takav ali kvarcni. Kvarc tada ulazi u ekspanziju.

Moram da ispravim jednu veliku grešku što se tiče Speedmastera- u njemu je cal 1140 sa 45 rubina!! Davno je bilo kad sam ga nabavio a danas sam malo "guglao" da proverim tačan broj kamenja i zašto su ih toliko nagurali jer nisam mogao nikako da se setim! Kad ono međutim, fulio sam mehanizam i to za celu stotku!:embarassed:
Izvinjavam se svima zbog dezinformacije!

Bt prelep je, uhhh koliko sada proizvođača pravi isti oblik kućišta! Sredi ga, zaslužio je!:yes4:
Čestito neka ee!

Stowa Seatime

Po prvi put ne znam šta da napišem, neka slike govore.:meeting:

a1pfer.jpg

dh67v7.jpg

do87sy.jpg

20f5k54.jpg

345m0cp.jpg

30bfs7c.jpg

1zfn5h3.jpg

Fasciniran sam ovim satom - jesi li siguran da nije neki transformers unutra?
Ovi Nemci su cudo, niko bre ne pravi ovako impozantna kucista. Strava bozja. Bravo sefe, ovo je ozbiljna sprava. Titanijum, je l tako?

Fasciniran sam ovim satom - jesi li siguran da nije neki transformers unutra?
Ovi Nemci su cudo, niko bre ne pravi ovako impozantna kucista. Strava bozja. Bravo sefe, ovo je ozbiljna sprava. Titanijum, je l tako?

Nije Titanijum Rale, peskirani čelik. Hahaha umesto transformesa očekujem nekog šulca da izađe!

angel svaka cast sat je bas extra odusevio me.sa srecom da ga nosis.

Hvala Jagoš, nadam se da ostaje u mojoj kolekciji!

Back