bt321 New member Mar 5, 2011 #1,182 potraga je zavrsila konecno sam nasao seiko gold pepsi evo vam slike
ANGEL II New member Mar 5, 2011 #1,183 @giga, hakuna odlično, još malo fotkica!:yes4: @bt, napokon, svaka čast odličan je, odlično očuvan!:happy:
@giga, hakuna odlično, još malo fotkica!:yes4: @bt, napokon, svaka čast odličan je, odlično očuvan!:happy:
jagoda-nbg New member Mar 5, 2011 #1,184 evo malo slika mog ljubimca, nemam fotoaparat pa moram sa mobilnim Attachments orient 7.jpg 62.1 KB · Views: 126 orient 1.jpg 54.3 KB · Views: 114 orient 4.jpg 178.1 KB · Views: 92 orient 5.jpg 75.7 KB · Views: 95 orient 2.jpg 84.2 KB · Views: 105 orient 6.jpg 98.7 KB · Views: 89 orient 3.jpg 72.2 KB · Views: 88
milan zmaj New member Mar 6, 2011 #1,185 :congrats::congrats::congrats:lepo lepo u zdravlje da nosite te lepe satove
ANGEL II New member Mar 8, 2011 #1,190 Jako lep mehanizam, jel se skida taj metal sa narukviće i dobija ta pancir-mrežasta narukvica kao što je na spoljašnoj strani?
Jako lep mehanizam, jel se skida taj metal sa narukviće i dobija ta pancir-mrežasta narukvica kao što je na spoljašnoj strani?
VLADAN P Super Moderator Staff member Mar 8, 2011 #1,191 Čestitam na lepom satu. bt321 said: kod nas u MK ovaj LUC i POLJOT DELUX ZOVU RUSKA OMEGA Click to expand... Nije to ništa...U Švajcarskoj Omegu zovu švajcarski Luč
Čestitam na lepom satu. bt321 said: kod nas u MK ovaj LUC i POLJOT DELUX ZOVU RUSKA OMEGA Click to expand... Nije to ništa...U Švajcarskoj Omegu zovu švajcarski Luč
ANGEL II New member Mar 8, 2011 #1,193 bt321 said: imam i takvu narukvicu Click to expand... Trbaš je postaviti, odlična je!
W Walter New member Mar 8, 2011 #1,195 VLADAN P said: Čestitam na lepom satu. Nije to ništa...U Švajcarskoj Omegu zovu švajcarski Luč Click to expand... I ladu su zvali ruski mercedes ali nazalost nista od toga !
VLADAN P said: Čestitam na lepom satu. Nije to ništa...U Švajcarskoj Omegu zovu švajcarski Luč Click to expand... I ladu su zvali ruski mercedes ali nazalost nista od toga !
Don_Krstic New member Mar 8, 2011 #1,196 Drugari nabavih još jedan Seiko 5 prošle nedelje... Videh ga u radnji i morao sam da ga kupim, da me "drži" do odlaska u Ameriku... Prva je moja slika, a ostale su sa neta, jer mi nešto ne ide baš fotografisanje, stvara se veliki odsjaja i bez blica... P.S. Testiram ga već 3 dana i konstanto mi je noću kad ga ne nosim na -1s na 12h i preko dana -4s na 12h, sve ukupno -5s na 24h, u njemu je 7s26B...
Drugari nabavih još jedan Seiko 5 prošle nedelje... Videh ga u radnji i morao sam da ga kupim, da me "drži" do odlaska u Ameriku... Prva je moja slika, a ostale su sa neta, jer mi nešto ne ide baš fotografisanje, stvara se veliki odsjaja i bez blica... P.S. Testiram ga već 3 dana i konstanto mi je noću kad ga ne nosim na -1s na 12h i preko dana -4s na 12h, sve ukupno -5s na 24h, u njemu je 7s26B...
VLADAN P Super Moderator Staff member Mar 8, 2011 #1,197 I ti ćutiš par dana!?:nono: Čestitam.Lep i dobar:yes4:
d1d New member Mar 8, 2011 #1,199 Lep sat! :yes4: Neverovatno, juce sam merkao taj model ali u krem boji......
Don_Krstic New member Mar 8, 2011 #1,200 Hvala momci... Vlado bio sam u gužvi pa nisam stigao ranije da se pohvalim... d1d i krem je mnogo lep, ja sam se dvoumio između njega i ovog... Sviđa mi se ovaj vojni izgled... A i povoljni su prilično čak i kada se uporede i sa cenama u USA...
Hvala momci... Vlado bio sam u gužvi pa nisam stigao ranije da se pohvalim... d1d i krem je mnogo lep, ja sam se dvoumio između njega i ovog... Sviđa mi se ovaj vojni izgled... A i povoljni su prilično čak i kada se uporede i sa cenama u USA...