Fotografije satova iz vase kolekcije!

Re: Koji sat nosite danas?

ma da....ali cim platim odmah he moj i kacim ga...
:))))))))))

sali na stranu Omega ti je Igore prva liga i ja bi voleo jednu Omegu da zapusim usta pojedinima..ali prvo Monstuma

Last edited:

Veceras smo se milan zmaj i ja nasli i okupili nase "miljenike". Evo par (mutnih) slika sa tog skupa :):

imag0042yl.jpg

imag0044.jpg

hmmm
prva slika AQUA.....
druga slika,menjamo za neki stancic,ko ima visak stanova a manjak satova moze na PP

MUTNA A? pa sto nisi slikao sa tvojim mobilnim? ne bi se ni videlo:sarcastic:

evo i mene sa mojim sectorom, kupljen 2005, sa meni bitnim razlogom, vise kao neki decacki san, jer dok sam isao u srednju skolu 90ih, sektor mi je bio pojam

DSC02754.jpgDSC02766.jpgDSC02763.jpgDSC02760.jpgDSC02765.jpgDSC02759.jpgDSC02764.jpgDSC02755.jpgDSC02756.jpgDSC02757.jpg

Hehehehe... zmaj ima manje satova od Vlade... Hamiltoni i Omege rulaju! :beer:

Ja dans opet ujak i malo pio i tako to... :)

eto super modelator mi menja avatara,vredja me,i alkos.....cestitiam ujo samo trazis razlog za pivo (prodao si se za gajbu piva za avator)

@dragon - cestitam!:beer:

@rose101 - lep je taj Sector. Jedva cekam i slike sledece pridoslice ;)

orient black mako

Attachments

• IMG_1166.jpg
    IMG_1166.jpg
    65 KB · Views: 78
  • IMG_1161.jpg
    IMG_1161.jpg
    76 KB · Views: 84
  • IMG_1163.jpg
    IMG_1163.jpg
    52.8 KB · Views: 79
  • IMG_1162.jpg
    IMG_1162.jpg
    65.9 KB · Views: 80
  • IMG_1159.jpg
    IMG_1159.jpg
    85.2 KB · Views: 75
  • IMG_1164.jpg
    IMG_1164.jpg
    74.6 KB · Views: 68
  • IMG_1165.jpg
    IMG_1165.jpg
    68.8 KB · Views: 64

Evo jednog novog komada... Roamer Searock... Odlepio sam za plavom sekundarom. Zaslužuje novi par cipela i već vidim da će biti novi favorit za "elegantniju" varijantu...

Roamer1small.jpgRoamer2small.jpg

Veoma lep searock. Isti takav sam nedavno merkao na Limundu, možda upravo taj primerak, ali sam ipak odustao. Čestitke i da ga dugo nosiš.

@Koska 23
Super je.
Čini mi se da bi neka ''veselija''narukvica bolje legla.

@Koska 23
Super je.
Čini mi se da bi neka ''veselija''narukvica bolje legla.

Hvala. Ne znam šta podrazumevaš pod "veselijom" narukvicom, ali na njega će ići neki gušter ili krokodil, u svakom slučaju nešto "elegantnije"...

Veoma lep searock. Isti takav sam nedavno merkao na Limundu, možda upravo taj primerak, ali sam ipak odustao. Čestitke i da ga dugo nosiš.

Hvala što si odustao. :) Mislim da sam odlično prošao sa njim... Sasvim je solidno očuvan...

Hvala. Ne znam šta podrazumevaš pod "veselijom" narukvicom, ali na njega će ići neki gušter ili krokodil, u svakom slučaju nešto "elegantnije"...
He,he...ne znam ni ja.Samo,ta na slici mi je previše obična.Ta plava sekundara me vuče na neku hrabriju varijantu.

Evo jednog novog komada... Roamer Searock... Odlepio sam za plavom sekundarom. Zaslužuje novi par cipela i već vidim da će biti novi favorit za "elegantniju" varijantu...

View attachment 6235View attachment 6238

Lep Roamer, a plava sekundara je jako lep detalj! Ja sam svoj Searock odneo kod Milovana istog dana kada si ti podigao ovaj, i trebalo je da mu vidis "otkud-sad-odjednom-svima-roameri" facu: "Pa, sad je vas drug podigao isti takav...!" Nacisto zbunismo coveka... :)

Eterna 1948 Reveil

2up7q8l.jpg

Last edited by a moderator:
Back