Fotografije satova iz vase kolekcije!

@d1d - Pa ova Eterna je savrsena :congrats:! A ti je krijes od nas ;)

BTW - sad vidim od koga je prepisivao Hamilton sa svojim Jazzmaster Traveler GMT-em :)

Hvala svima :yes4:
Vladas - ne znam da li je Hamilton "prepisivao" sa Jazzmaster Traveler GMT-em jer na Eterni 1948 reveil dodatna kazaljka nije GMT vec mehanicki alarm :dance3:.
Cim nadjem malo vremena napisacu koju rec o satu i postaviti nove fotke....
Za sada, evo i druge strane

dfvp5g.jpg

Re: Koji sat nosite danas?

:man_in_love: Kakav satic, kakav mehanizam (AS 5009 - nesto slicno Jole-tovom Dunhill lepotanu sa AS 5008 ;))!

Sto se tice Jazzmastera - vise sam mislio na dizajn :):
IMG_1956.jpg
(slika sa WUS-a)

Attachments

• IMG_1996.jpg
    IMG_1996.jpg
    187.6 KB · Views: 130

@d1d
Prekrasna Eterna! Upoznat sam s mehanizmom jer imam istog u Dunhill-u,stvarno vrhunski odabir! :man_in_love:

Hvala, hvala.....
Malo je slika tog Dunhill-a, a mogli bi i malo uporediti mehanizme :cheers:.
Pitanje usput: koliko dugo "zvoni" (zvrci) Dunhill :questionmark:

Lep Roamer, a plava sekundara je jako lep detalj! Ja sam svoj Searock odneo kod Milovana istog dana kada si ti podigao ovaj, i trebalo je da mu vidis "otkud-sad-odjednom-svima-roameri" facu: "Pa, sad je vas drug podigao isti takav...!" Nacisto zbunismo coveka... :)

Da, mogli smo i da se sretnemo... :) Inače, prezadovoljan sam sa radom čika Milovana, hvala na preporuci. Najviše mi se sviđa što svaki put kaže: "Bićete zadovoljni, a ako bude nekih problema - tu smo". :) Još ih nije bilo, ali ovo zvuči umirujuće... :)

Da, mogli smo i da se sretnemo... :) Inače, prezadovoljan sam sa radom čika Milovana, hvala na preporuci. Najviše mi se sviđa što svaki put kaže: "Bićete zadovoljni, a ako bude nekih problema - tu smo". :) Još ih nije bilo, ali ovo zvuči umirujuće... :)
Eh, što je mali ovaj svet. Istog dana kada je Sima preuzimao roamer kod čika Milovana, ja sam preuzimao neki svoj sat. Pošto zna da se Sima i ja poznajemo u RL, rekao mi je da smo se mimoišli za kratko vreme.

Ima li nečeg natprirodnog u toj radnji kada nas sve tako povezuje?:laugh:

Heuer uzimam sigurno ako covek bude hteo da mi ga proda,ali nemam toliko para u ovom trenutku.Ovaj Hamilton je mnogo ozbiljna firma,odusevljen sam satom.Nisam verovao da prave ovakve satove dok nisam prvi put video uzivo ovaj sat.Jedna od boljih celicnih narukvica koje sam ikada video.Angel ga je cuvao kao oci u glavi pre nego sto mi ga je prodao.Izgleda da Hamilton ima fenomenalan odnos cena/izgled/kvalitet medju svajcarcima.

Back