Fotografije satova iz vase kolekcije!

Evo i mojih satica

satovi1.jpg

Napravicu bolje fotke ovih dana,preko dana :laugh:

Pozdrav

Pa nisi valjda prodao onaj IWC Pilot chrono sat? :cray:
Ja ti neću ništa reći za kolekciju pošto sam je uglavnom celu već prokomentarisao a i čuo si moj komentar kada sam se onomoad dokopao Zenitha! :laugh:

Pa nisi valjda prodao onaj IWC Pilot chrono sat? :cray:
Ja ti neću ništa reći za kolekciju pošto sam je uglavnom celu već prokomentarisao a i čuo si moj komentar kada sam se onomoad dokopao Zenitha! :laugh:

Da,dobro se secam stra si rekao kad si uzeo Zenith-a u ruku :D

Boze Dragane pa naravno da ga nisam prodao,nisam ja preprodavac nego ljubitelj satova... Nije bilo mesta u kutiji za njega,evo ga samo za tebe posto znam da ti se svidja.

satici2.jpg

Pozdrav i hvala svima,drago mi je da vam se toliko svidjaju moji satovi!

Imenjače svaka čast na Tagu, jako lep sat, ti baš imaš kolekciju po mom ukusu...:D

A za Markovu su reči suvišne... Druže svaka ti čast...:D

Nikola, je l to cena s noblicama ili bez? :laugh:
Ako je to 2000, onda sat vredi trecinu a papiri 2/3.

Moguce da je to cena jer je stariji model, na chrono24, potpuno novi koji imaju safir pozadi, sa papirima i u kutiji su izmedju 1200e i 1400e, ali znas kako kazu, daleko je nemacka, balkan je blize

Da,dobro se secam stra si rekao kad si uzeo Zenith-a u ruku :D

Boze Dragane pa naravno da ga nisam prodao,nisam ja preprodavac nego ljubitelj satova... Nije bilo mesta u kutiji za njega,evo ga samo za tebe posto znam da ti se svidja.

satici2.jpg

Pozdrav i hvala svima,drago mi je da vam se toliko svidjaju moji satovi!

aj moze i ovaj ne foliraj se kod...ajde bre stekaro

I meni je taj pilotski mnogo lepši od ona dva... Mada mi je Mark XVI još lepši, nije chrono ali baš zbog svoje jednostavnosti... Meni je on must have, za ceo život... Sve ostale i jeftinije i skuplje bih i prodavao i menjao ali njega kad kupim ću da držim do kraja, možda usput naiđe još koji...:D

Ali još jednom Marko svaka čast na kolekciji, toliko je dobra da ja kao zagriženi ljubitelj automobila bih je pre uzeo nego jedan nov BMW M3...:D

Back