JovanaM - moji satovi

JovanaM

New member
Evo i moje kolekcije! Nažalost, odavno nije "dopunjavana".
Izvinjavam se sto su slike slabog kvaliteta, izgleda da je došlo vrijeme za novi digitalni :) Certina & Tissot.jpgPA150287.jpgPA150288.jpgPA150293.jpgPA150294.jpgPA150295.jpgPA150299.jpgPA150304.jpg

Kad smo kod pridoslica - jel imas nesto u vidu?

Odavno već planiram Longines Dolce Vita-u. To je nekako želja još iz djetinjstva, samo što je tada Cartier bio u pitanju, ali to je taj model - pravougaono kućište, rimski brojevi, crni kaiš. Nego me "zlobnici" oko mene (samo na ovom forumu imam podršku :)) ubjeđuju da je to neracionalno trošenje novca kad imam ovoliko satova, pa stalno odlažem kupovinu...

Bravo koleginice :D, lepi satovi, imaš od "svake vrste" od sportskih do elegantnih i za svaku priliku kao što i priliči. Želim ti da prvo ostavriš svoju sledeću želju, pa onda svaku sledeću.
Jovana :congrats:.

Nisam primetio nijednu kolekciju ženskih satova na forumu dok se nije pojavio ovaj topic. Iako je teško izabrati favorita, moj glas ide ravnopravno za certinu sa prve slike i za tissot sa crnim ciferom.

vrlo lepa kolekcija ja necu nista izdvajati sve sto je zensko meni se svidza
mislim na satove da budem jasan

Sa ukusom odabrani satovi..eh ja nisam imao sumnje u tvoj ukus...jedna mala omegica bi ti legla ko kec na jedanaest....

Lepa kolekcija.
Posebno mi se dopada crni Tissot.

Nisam primetio nijednu kolekciju ženskih satova na forumu dok se nije pojavio ovaj topic. Iako je teško izabrati favorita, moj glas ide ravnopravno za certinu sa prve slike i za tissot sa crnim ciferom.

Moja dva omiljena sata :) Prvo Tissot, pa Certina, i nosim ih stalno. Ostale samo ponekad!

Bravo koleginice :D, lepi satovi, imaš od "svake vrste" od sportskih do elegantnih i za svaku priliku kao što i priliči. Želim ti da prvo ostavriš svoju sledeću želju, pa onda svaku sledeću.
Jovana :congrats:.

O, hvala na divnoj želji :) Ne stigoh ranije da prokomentarišem - veoma mi je drago da se širi ženski klan na Svetu satova :) :)

@ Hvala puno svima!!

Jovana cestitke, sa zeljom da se kolekcija sto skorije uveca!

ps Jel to znaci da onaj Rado vise nije u razmatranju?

Lep sat koleginice :D, u zdravlju da ga nosiš kao i sve ostale iz kolekcije.
Nadam se da ćeš bar ponekad naći vremena da napišeš nešto i ojačaš našu forumsku "žensku momčad".

Back