MMario Well-known member Sep 8, 2015 #241 Tri musketira na kafici...dva piju kafu a treci (krle) pije sok od ruzinih latica....(za lepsi ten :banghead
Tri musketira na kafici...dva piju kafu a treci (krle) pije sok od ruzinih latica....(za lepsi ten :banghead
jagos New member Sep 9, 2015 #243 Hm sumnjivo sumnjivo.odakle bre vise.ne vadite se iz kafane.nisu tu krokodili dovoljni.ko zna sta se tu radi.
Hm sumnjivo sumnjivo.odakle bre vise.ne vadite se iz kafane.nisu tu krokodili dovoljni.ko zna sta se tu radi.
piksi New member Sep 13, 2015 #248 Ovo je u Belvilu, na Vračaru je La Piazza, to mi je jedna od omiljenih picerija, jedna od najboljih u gradu.
Ovo je u Belvilu, na Vračaru je La Piazza, to mi je jedna od omiljenih picerija, jedna od najboljih u gradu.
jagos New member Sep 13, 2015 #249 ja sam pomislio na la piazza a nisam mogao da se setim imena.cini mi se da isto ovako sluze secer a i natpis na soljici me zbunio.jeste jedna od najboljih pizza nadaleko.
ja sam pomislio na la piazza a nisam mogao da se setim imena.cini mi se da isto ovako sluze secer a i natpis na soljici me zbunio.jeste jedna od najboljih pizza nadaleko.
taunus Well-known member Sep 21, 2015 #250 Popodnevno uzivanje Attachments uploadfromtaptalk1442852775768.jpg 192.6 KB · Views: 133
BANDIDO New member Sep 24, 2015 #254 Ma nije sat tako tako nego je... u stvari,ma znaš uz ovu kafu baš i ne blista.Pozz