sector77 New member Jan 18, 2016 #363 MMario said: tnx kolega Marko sectore, evo i mog "retkog" Citizena.... View attachment 119354 Click to expand... Istina MM .... Treba ih čuvat tko zna šta vrijeme nosi....možda su to neki novi Rolexi ....
MMario said: tnx kolega Marko sectore, evo i mog "retkog" Citizena.... View attachment 119354 Click to expand... Istina MM .... Treba ih čuvat tko zna šta vrijeme nosi....možda su to neki novi Rolexi ....
MMario Well-known member Jan 30, 2016 #371 anpi, ne zaboravi da se ovde placa upad..... nego evo malo kafenisemo danas..... kafa prva, lokacija br.1 al'ne stajemo mi na jednoj kafi danas lokacija br.2 pa da nam ne bude dosadno ajmo jos jednu lokacija br.3
anpi, ne zaboravi da se ovde placa upad..... nego evo malo kafenisemo danas..... kafa prva, lokacija br.1 al'ne stajemo mi na jednoj kafi danas lokacija br.2 pa da nam ne bude dosadno ajmo jos jednu lokacija br.3
MMario Well-known member Feb 6, 2016 #374 dugo me nije bilo u ovoj temi danas jedan muski i jedan decji sat
krstin New member Feb 6, 2016 #376 MMario said: dugo me nije bilo u ovoj temi danas jedan muski i jedan decji sat View attachment 119979 Click to expand... Mislis jedan modni i jedan bezvremenski
MMario said: dugo me nije bilo u ovoj temi danas jedan muski i jedan decji sat View attachment 119979 Click to expand... Mislis jedan modni i jedan bezvremenski
MMario Well-known member Feb 9, 2016 #377 ..evo dva lepotana .. na satove mislim a ne na kolegu martinv i mene
RUS Moderator Feb 9, 2016 #378 Lepo, lepo, pozdrav ztebe i kolegu. Stavi jos neku sliku tog Heuera, zanimljiv sat, zasluzuje to.
araphel New member Feb 9, 2016 #379 Heuer odličan (lična zamerka samo na mercedes), ali Fortis perfektan!
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 9, 2016 #380 MMario said: ..evo dva lepotana .. na satove mislim a ne na kolegu martinv i mene Click to expand... Pojašnjenje suvišno.
MMario said: ..evo dva lepotana .. na satove mislim a ne na kolegu martinv i mene Click to expand... Pojašnjenje suvišno.