Elvedin Well-known member Mar 2, 2016 #421 Ma to je cas posla vratiti narukvicu. A za nato neces se pokajati, videces i sam ako Bog da, extra je.
Ma to je cas posla vratiti narukvicu. A za nato neces se pokajati, videces i sam ako Bog da, extra je.
Nenad Arandjelovic Active member Mar 2, 2016 #422 Petar012 said: Naručen od strane prijatelja kao poklon, a ja naivno verovao da će stići za 20 dana i skinuo narukvicu... Mrzi me da je vraćam... Click to expand... Kada ste porucili narukvicu i odakle stize? Meni mahom stignu za 14-17 dana iz Kine,a iz Nemacke oko 10 dana. Pre neki dan sam porucio 3 komada,bas cu da vidim za koliko ce stici. Sorry za off...
Petar012 said: Naručen od strane prijatelja kao poklon, a ja naivno verovao da će stići za 20 dana i skinuo narukvicu... Mrzi me da je vraćam... Click to expand... Kada ste porucili narukvicu i odakle stize? Meni mahom stignu za 14-17 dana iz Kine,a iz Nemacke oko 10 dana. Pre neki dan sam porucio 3 komada,bas cu da vidim za koliko ce stici. Sorry za off...
М Милан Милановић Banned Mar 3, 2016 #427 nadam se da na mlađanog kolegu pozitivno utičeš u horološkom smislu, isto onako kako sam ja uticao na tebe kad si došao na forum
nadam se da na mlađanog kolegu pozitivno utičeš u horološkom smislu, isto onako kako sam ja uticao na tebe kad si došao na forum
Nenad Arandjelovic Active member Mar 3, 2016 #428 Bas sam mu pricao o tome,ali moras priznati da sam dosta napredovao,cak sam u pojedinim segmentima i tebe prevazisao. Evo ti Retrograde,glavom i bradom.
Bas sam mu pricao o tome,ali moras priznati da sam dosta napredovao,cak sam u pojedinim segmentima i tebe prevazisao. Evo ti Retrograde,glavom i bradom.
М Милан Милановић Banned Mar 3, 2016 #430 haha ma jesi, ja sam ispao iz faha, samo pratim Rolex i bukvalno ništa više
dusan51 New member Mar 4, 2016 #433 Nenad Arandjelovic said: Kolega Petar012 i ja na kafici.️ Click to expand... Bas me dirnulo!Jedna kafica drugarski podeljena:thank_you2:.Retka slika drugarsva...ustvari, to mogu samo clanovi ovog foruma! RUS said: Click to expand... Bingo!Vlada promenio kasicicu:man_in_love: Last edited by a moderator: Mar 5, 2016
Nenad Arandjelovic said: Kolega Petar012 i ja na kafici.️ Click to expand... Bas me dirnulo!Jedna kafica drugarski podeljena:thank_you2:.Retka slika drugarsva...ustvari, to mogu samo clanovi ovog foruma! RUS said: Click to expand... Bingo!Vlada promenio kasicicu:man_in_love:
Nenad Arandjelovic Active member Mar 4, 2016 #434 dusan51 said: Bas me dirnulo!Jedna kafica drugarski podeljena:thank_you2:.Retka slika drugarsva...ustvari, to mogu samo clanovi ovog foruma! Click to expand... Xaxaxxaxax,bas si me nasmejao,nismo hteli da se hvalimo,pa hajde da slikamo samo jednu soljicu,imajuci u vidu neke slike iz ove teme.
dusan51 said: Bas me dirnulo!Jedna kafica drugarski podeljena:thank_you2:.Retka slika drugarsva...ustvari, to mogu samo clanovi ovog foruma! Click to expand... Xaxaxxaxax,bas si me nasmejao,nismo hteli da se hvalimo,pa hajde da slikamo samo jednu soljicu,imajuci u vidu neke slike iz ove teme.
VLADAN P Super Moderator Staff member Mar 4, 2016 #436 A Pera je u suicidnoj fazi? Samo još da mu izmaknete sto pod nogama :crying:
Nenad Arandjelovic Active member Mar 4, 2016 #437 dusan51 said: Squale,Jacobs,Mucenica,Mg.A da, i Piter tjst.Pera u pozadini View attachment 120927 Click to expand... Kolega,ovo je vec hedonizam i preterivanje,mada,vadi prosek temi,imajuci u vidu da se jedna kafa deli na dva ili vise dela. Svaka cast na izboru za uzitak.
dusan51 said: Squale,Jacobs,Mucenica,Mg.A da, i Piter tjst.Pera u pozadini View attachment 120927 Click to expand... Kolega,ovo je vec hedonizam i preterivanje,mada,vadi prosek temi,imajuci u vidu da se jedna kafa deli na dva ili vise dela. Svaka cast na izboru za uzitak.
dusan51 New member Mar 4, 2016 #438 VLADAN P said: A Pera je u suicidnoj fazi? Samo još da mu izmaknete sto pod nogama :crying: Click to expand... No,ovako mu je najzgodnije.Inace, Pera je moj drug i svuda putuje samnom.Mozete zamisliti sliku u hotelskoj sobi,starijeg gospodina, sa sobaricom koja vidi Peru?:w00t: Ko razume shvatice.U svima nama je ostalo jedno malo dete i treba ga cuvati
VLADAN P said: A Pera je u suicidnoj fazi? Samo još da mu izmaknete sto pod nogama :crying: Click to expand... No,ovako mu je najzgodnije.Inace, Pera je moj drug i svuda putuje samnom.Mozete zamisliti sliku u hotelskoj sobi,starijeg gospodina, sa sobaricom koja vidi Peru?:w00t: Ko razume shvatice.U svima nama je ostalo jedno malo dete i treba ga cuvati