vladas Moderator Sep 3, 2016 #641 Dobro, ne mora samo kafica... Može i limunana: EDIT: Nešto je poludeo vBullletin - ne uspevam da okrenem sliku a u svim editorima na kompu je uspravna?! Last edited: Sep 3, 2016
Dobro, ne mora samo kafica... Može i limunana: EDIT: Nešto je poludeo vBullletin - ne uspevam da okrenem sliku a u svim editorima na kompu je uspravna?!
Prolaznik New member Sep 3, 2016 #644 Izvinjavaam se al trenutno nije vreme za kaficu... a ne postoji tema "Pivce uz odlicne satove" (prazna baterija :blushing Last edited by a moderator: Sep 3, 2016
Izvinjavaam se al trenutno nije vreme za kaficu... a ne postoji tema "Pivce uz odlicne satove" (prazna baterija :blushing
vladas Moderator Sep 3, 2016 #645 Prolaznik - ovde već nema ni jednog pića (da ne forsiramo samo kafu ). Možda si hteo da prebacim sliku u neku drugu temu? EDIT: Vidim da ima jedan milimetar limenke piva, ako baš teramo mak na konac
Prolaznik - ovde već nema ni jednog pića (da ne forsiramo samo kafu ). Možda si hteo da prebacim sliku u neku drugu temu? EDIT: Vidim da ima jedan milimetar limenke piva, ako baš teramo mak na konac
Prolaznik New member Sep 3, 2016 #646 Da sam hteo sliku u nekoj drugoj temi, sam bi je metnuo tamo :flapper:
Nenad Arandjelovic Active member Sep 3, 2016 #647 Kolega Prolaznik,postoji tema vezana za pivo i satove,samo malo potrazi.
23jewels Well-known member Sep 3, 2016 #648 Vlado druze, kako se osecas kada popijes bokal limunade? :flapper: (da ne bude potpuni off)
arch_m New member Sep 5, 2016 #651 lookic said: Ja bih uslikao sat pored buteljke sjajnog belog vina iz Sucuraja na Hvaru, ali ne mogu. Sat mi je na zalost ostao kod kuce. Click to expand... Eh, steta, ne znadoh da si mi bio u komsiluku, da ti se pridruzim, da razmontiramo koju buteljku.
lookic said: Ja bih uslikao sat pored buteljke sjajnog belog vina iz Sucuraja na Hvaru, ali ne mogu. Sat mi je na zalost ostao kod kuce. Click to expand... Eh, steta, ne znadoh da si mi bio u komsiluku, da ti se pridruzim, da razmontiramo koju buteljku.
Nenad Arandjelovic Active member Oct 2, 2016 #660 Druga za danas uz VE i bumerang stil slikanja. Last edited: Oct 2, 2016