zensko k'o zensko, hoce valentina textil pa to ti je. da zna kako je rucno pogadjati iglom u ovoliko struka gurte, manje bi pricala ali izborismo se da ne preterujemo sa crvenim koncem. Prokron alke su morale, svemir je to
umirio se i poljot. ne zvoni vise iz kutije onim njegovim bzzz, bzzzzz,.... dobio drugi kais pa se ucutao
Eh, šta je telepatija - umalo da napišem da bi se onaj platneni slagao sa nekim komandircem ili amfibijom Koliko sam video na slikama i okupljanjima, to im sasvim lepo stoji, a koliko se sećam tvoje kolekcije, među vintage primercima ima kandidata za onaj crni sa kopčom.
Ekstra je tema i hvala svima koji su podelili svoja iskustva u ovoj oblasti.Vrlo je zanimljivo i to kako se ljudi snalaze za materijal i alat ja sam sve morao sam da pravim, jer prosto nemam uslova da kupujem.Kome trebaju vostani konci moze naci u repro shopu,a evo i od mene neka slika mojih skorasnjih radova od materijala sa vojne torbice,koznih cizmi jakni itd :dance3:
Pozdrav, zanima me da li mi neko moze pomoci u potrazi za metalnim dodatcima(nitnama ili kako vec da ih strucno nazovem) za nato i zulu i da li postoji neki DIY metod pravljenja istih?Hvala
Pogledaj u Casovnicarskoj radionici pod naslovom Kako napraviti kais za sat.Mnogo toga je objasnjeno sto se tice URADI SAM:thumbsup:. Meni licno je dosta pomoglo....