Koje pivo piju forumaši / Satovi i pivo

Niko eto ne spominje Krombacher, sad mu je cena nesto visa no ranije, ali valja se nekad pocasiti. Ima burica od 5l u Veru. :)

krombacher1.jpg

Zatim Warsteiner. :D

Warsteiner_DSCN3064_20120610.JPG

I verovali ili ne recimo moje omiljeno, a kao ne onda sigurno u top tri medju Ceskim pivima koje volim.

u_poutnika.jpg

Posebno cu pricati o Istonco Nemackim pivima jer ljudi obicno ne vezuju taj deo Nemacke za dobro pivo.

Paulaner I Casio Edifice :)

3330ce0b454c071e410e9dfb8f4198da.jpg

Moze, ali tek sutra, ako nije problem hehehehe... Malo ne iskrivilo ovo mešanje piva Hahahahaha, vikend jbg :)

Jel ovo kvarcna varijanta? Pretpostavio sam da je za pomenutu cifru kopča od presovanog lima i šuplji end linkovi.

uspomene iz Minhena, HOFBRÄUHAUS točeno
DSC01221.jpg

i još poneko za usput :)

Picture(13).jpg

ps. da ne bude zabune, ovaj bez sata sam ja ;)

Last edited:
Znam da se ukusi razlikuju i da se o tome ne raspravlja, ali nije mi jasno kako je to Lownbrau dobar, a Staropramen i Hoegaarden losi.

Staropramen je po mom misljenju za Lowenbrau izmislio pivo, a Hoegaarden necu ni da pominjem...

Just my two cents

a kada kažeš da je amfibija odličan sat, uz dužno poštovanje prema njoj, a TAG da je loš, znači li to da je po tebi amfibija bolja od TAG-a ili jednostavno uzimaš cenu kao bitan činilac

ima li skupljeg piva od hoegaarden-a, možda jedino corona, luvenbroj je tri puta bukvalno jeftiniji

Staropramen, bar ovaj ovde jednostavno mi nije legao, mnogima, možda je negde drugde bolji

Nele šala ništa lično, mi se šalimo na razne načine

Back