Koje satove nose poznati?

Mahatma Gandi nosio je Zenith sa alarmom.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Da, kako mu je vraćen kad je ukraden, zanimljiva priča.

Treba biti međed(izvini medo) pa od Duše ukrasti nešto!
Valjda mu došlo iz dupeta u glavu pa vratio.

Jeste da je pisano na sredini teme ali ja tek sad procitah...duboki naklon za cara koji je postavljao tekstove o Pipinu Fererasu i Umbertu Pelicariju :adore::adore::adore:

pokojni glumac Gidra tj.Žika nosi speedy mark3 a i onaj njegov sin Boba cinimi se hauer calculator, koliko puta se repriziralo cak sam im i satove primetio.

Šta ti je proleterijat jugoslovenski... :-)

Doduše, Herr Žika je gastos...

Last edited by a moderator:
Mahatma je kao popovi, propoveda bogougodno i nezemaljsko, materijalizma bez, a ovde fura sat/kola od 100.000 novaca...:)
4504_2.jpg

Mahatma je bio prilicno kontroverzna licnost, iz postovanja prema njegovom liku i delu se o tome decenijama vec ne govori i ne pise

njegov privatni ljubavni zivot je obavijen velom tajne ali ga svejedno prate brojne intrige i ekscesi

nista manje nije kontroverzan ni poslednji Dalaj Lama, inace dobitnik Nobela 1989

e to sto su oni nosili skupe satove, nosio je i Cegevara i Fidel ali to nije nesto sto je obelezilo njih i njihov rad ili nesto po cemu ce ostati upamceni, po meni totalno nebitno

Last edited:
Nisam pobrkao, nego se šalim, na konto duhovnih ljudi sklonih materijalnom... Znam da je Zenith bio poklon, čitao sam članak iz tvog posta...

Djokovic na Australian Open-u, u toku dodele nagrade, na ruci Astron

11112.jpg

Back