Koje satove nose poznati?

Jeste da je pisano na sredini teme ali ja tek sad procitah...duboki naklon za cara koji je postavljao tekstove o Pipinu Fererasu i Umbertu Pelicariju :adore::adore::adore:

pokojni glumac Gidra tj.Žika nosi speedy mark3 a i onaj njegov sin Boba cinimi se hauer calculator, koliko puta se repriziralo cak sam im i satove primetio.

Šta ti je proleterijat jugoslovenski... :-)

Doduše, Herr Žika je gastos...

Last edited by a moderator:
Mahatma je kao popovi, propoveda bogougodno i nezemaljsko, materijalizma bez, a ovde fura sat/kola od 100.000 novaca...:)
4504_2.jpg

Mahatma je bio prilicno kontroverzna licnost, iz postovanja prema njegovom liku i delu se o tome decenijama vec ne govori i ne pise

njegov privatni ljubavni zivot je obavijen velom tajne ali ga svejedno prate brojne intrige i ekscesi

nista manje nije kontroverzan ni poslednji Dalaj Lama, inace dobitnik Nobela 1989

e to sto su oni nosili skupe satove, nosio je i Cegevara i Fidel ali to nije nesto sto je obelezilo njih i njihov rad ili nesto po cemu ce ostati upamceni, po meni totalno nebitno

Last edited:
Nisam pobrkao, nego se šalim, na konto duhovnih ljudi sklonih materijalnom... Znam da je Zenith bio poklon, čitao sam članak iz tvog posta...

Back