U početku, bejaše trenerke i tzv. rolerke, odnosno malo šire kargo pantalone iz Beba Kidsa, i dalje najlepši kargo koji sam ikad imao.
Tu negde pred kraj osnovne škole, skapirao sam da farmerke uopšte nisu loša opcija, a sve je krenulo uz Sugar Skate farmerke. U pitanju je bila neka skejterska kompanija i uopšte nisu bile loše. Negde u prvoj polovini srednje škole, nosio sam ekstremno široke farmerke kojekakvih Quicksilvera, O'Neilla i tome sličnog, da bih u drugoj polovini prešao na Levi's.
Doduše, dosta sam grešio kada je u pitanju kroj i kupovao bootcut, da bih kasnije kupio samo jedan jedini 501 koji me je služio od 2009. pa do npr. 2013. godine. Taj par je i dalje najbolji par farmerki koji sam ikad imao. Ubrzo sam skapirao da je mnogo bitnije da mi farmerke budu slim fit nego Levi's, a počeo sam i da ih habam sve brže (nabačeno 10 preko potrebnih i još 5-6 suvišnih kilograma), tako da sada šaram po fast fashion brendovima, uglavnom nezadovoljan kvalitetom, ali zadovoljan izgledom, makar dok ne popucaju među butinama
Sve u svemu, uvek sam bio pobornik klasike i jednostavnosti, tako da od farmerki sada najviše tražim da budu diskretno isprane i nikako podrane, imaju žut konac i što jednostavniju šaru na džepu (mada mi je Evisu i dalje sjajan). O tome bismo realno mogli naširoko da pričamo, pa da izlaganje završim pitanjem: Koja je vaš omiljen dizajn džepnog šava?