Prelep, klasika koja nikada neće biti out. Onaj tvoj drugi Seamaster mi se ne sviđa, ali ovaj je top. Po koji ožiljak na bezelu, samo mu daje karakter (makar bi ja tako razmišljao s obzirom da ne možeš kod Omege pazariti samo insert, već kompletan sistem bezela, naravno po paprenoj ceni)Originalni Bond, bez varijacija na temu![]()
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Hvala puno kolega na lepim recima!Prelep, klasika koja nikada neće biti out. Onaj tvoj drugi Seamaster mi se ne sviđa, ali ovaj je top. Po koji ožiljak na bezelu, samo mu daje karakter (makar bi ja tako razmišljao s obzirom da ne možeš kod Omege pazariti samo insert, već kompletan sistem bezela, naravno po paprenoj ceni)
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Evo da podelim utiske... stiglo je još prošle godine... nije friško ali je od juče na ruci ponovo... kupljen na njihovom sajtu kroz preorder...Prelepo!!! Kada kazes od danas-to znaci da je frisko stiglo? Vidim na sajtu je out of stock i uz preorder moze da se ocekuje u septembru ili kasnije (?!) Si ga negde drugde pazario? Moze jos koji utisak sem da je prava bronza (sto se vidi iz slika i bez uporedjivanja sa Steinhartom...)?
Gad ga već zaboravljaš, možeš ga meni poslati, pošto mi u poslednje vreme pohodi snove zajedno sa Elvis 80 varijantom
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk