Koji sat nosite danas? Jul 2019 - Jul 2020

Status
Not open for further replies.
Casio CA-53W
6c9d9213c322e577195c9bc61780a201.jpg

Originalni Bond, bez varijacija na temu
35d17630bc60a9be790a3704ffe63fde.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Prelep, klasika koja nikada neće biti out. Onaj tvoj drugi Seamaster mi se ne sviđa, ali ovaj je top. Po koji ožiljak na bezelu, samo mu daje karakter (makar bi ja tako razmišljao s obzirom da ne možeš kod Omege pazariti samo insert, već kompletan sistem bezela, naravno po paprenoj ceni)

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Prelep, klasika koja nikada neće biti out. Onaj tvoj drugi Seamaster mi se ne sviđa, ali ovaj je top. Po koji ožiljak na bezelu, samo mu daje karakter (makar bi ja tako razmišljao s obzirom da ne možeš kod Omege pazariti samo insert, već kompletan sistem bezela, naravno po paprenoj ceni)

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Hvala puno kolega na lepim recima!

Pod onaj drugi, mislite na sword hands seamaster, schwerty electric blue?
Naprotiv, meni je sword hand neuporedivo lepsi, nzm zasto ali tako je.
Jurim neko vreme da nadjem i regularan crni obzirom da electric blue vec imam, al nije jos naisao u dobrom stanju po korektnoj ceni.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Prelepo!!! Kada kazes od danas-to znaci da je frisko stiglo? Vidim na sajtu je out of stock i uz preorder moze da se ocekuje u septembru ili kasnije (?!) Si ga negde drugde pazario? Moze jos koji utisak sem da je prava bronza (sto se vidi iz slika i bez uporedjivanja sa Steinhartom...)?
Evo da podelim utiske... stiglo je još prošle godine... nije friško ali je od juče na ruci ponovo... kupljen na njihovom sajtu kroz preorder...

Što se utisaka tiče meni je ovo drugi Borealis i ovaj ima Miyota-u 9015. Sama izrada je zaista vrhunska. Odličan lume i cifer u 3 nivoa, obzirom da ima i udubljene i izvinite elemente na cifru. Dolazi sa gumenom narukvicom koju sam zamenio Pugo izrađenim kaišom od koze.

Ima verzija sa bezelom i datumom, ja sam uzeo ovu bez tih elemenata jer mi tako izgleda najelegantnije.

Od početka radi u +8s dnevno režimu (malo lošije od brata Sea Dragon-a koji sa istim mehanizmom radi na +4s već 5 godina konstantno).

Nadam se da sam pomogao. Evo i današnja slika.
0106070951d0b11f0c137d1652cd05f6.jpg

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Gad ga već zaboravljaš, možeš ga meni poslati, pošto mi u poslednje vreme pohodi snove zajedno sa Elvis 80 varijantom

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Da to uradim, poginuo bih od porodicnog nasilja, sat sam dobio u dar od zene, ona je N°1 fan Elvisa Presleya :)

Danas SKX, koji se sakrio u istoj kutiji kao Ventura..

Last edited:
Majstorisao sam još malo na narukvici u kućnoj radinosti, u želji da nađem trajno rešenje. Budući da smatram da sam uspeo, natrag na čelik danas
364ee012cb40b538d5d516f7dd2f1536.jpg
ef8e5b901496a1f84be379be7d45df7d.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Oranžada, meni lično, uz SNZH53J1 (Fifty Five Fathoms Series), jedna od najlepših petica.
P.S. elegantne verzije petica ne bih komentarisao, jer nisam iz tog sveta.
2a3688ff033f4dd7996a66eb0142feb3.jpg

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Status
Not open for further replies.
Back