Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
@arch_m

Sa moje tačke gledišta, Ti si Daytona-u kupio, sad je red samo i da je platiš...
Stoga, vadi buđelar :)

@Mizzy, burazeru, imas pravo! Sto manje razbijanja glave bespotrebnim dilemama, i sto brze da se hvatam za takulin, sto bi braca Dalmatinci rekli. :D

Dvije za laku noc.. ImageUploadedByTapatalk1442439431.233977.jpgImageUploadedByTapatalk1442439439.686520.jpg

Bogami, niste fer, ni ti, Zeljko, a ni ostatak foruma... :nono:

Umjesto da u ovim nastupajucim mjesecima postavljate slike uskljucivo nekih ruznih satova i olaksate mi odluku o finalizaciji kupovine one Daytone, vi me iz dana u dan podsjecate koliko prelijepih satova mogu uzeti za te pare... :banghead: :D

Mario - panda za deset! :thumbup:
Zemo, život je prekratak da bi se puno opterećivali šta će biti. Moj sistem životnog funkcionisanja je da ako mi nešto "legne" na dušu ja to kupujem. I na kraju kad prođe određeno vrijeme onda shvatim da bi pogriješio da to nisam sebi priuštio jer bi se svejedno pare potrošili a ne bi imao to što mi se dopada. Zato ako ti se jako dopada uzimaj i budi srećan zbog toga.

Uspješan dan svima...Danas sat koji rijetko nosim ali mi se jako sviđa a još je i prvi sat koji sam kupio...
17.09..jpg

Timex danas

Attachments

• uploadfromtaptalk1442480436536.jpg
    uploadfromtaptalk1442480436536.jpg
    262.2 KB · Views: 119
Zemo, život je prekratak da bi se puno opterećivali šta će biti. Moj sistem životnog funkcionisanja je da ako mi nešto "legne" na dušu ja to kupujem. I na kraju kad prođe određeno vrijeme onda shvatim da bi pogriješio da to nisam sebi priuštio jer bi se svejedno pare potrošili a ne bi imao to što mi se dopada. Zato ako ti se jako dopada uzimaj i budi srećan zbog toga.

@Dukin, burazeru, sve je to istina, a i sam se u mnogo cemu vodim istom zivotnom filozofijom. I te kako se volim predati trenutku i poslusati srce, samo sam, eto, kod satova tezak k'o tuc, pa ih sporo kupujem, da se tako izrazim - jer sve mora da se poklopi.

Kod Daytone, pak, nije vise samo ni do mene, jer nema sta - sat je mene kupio na keca, ali, eto, jos da se postigne i konacan dogovor - i to je to.

Hahaha Milane, koji si ti car... :lol:

Zagor :congrats:

Status
Not open for further replies.
Back