Zemo, život je prekratak da bi se puno opterećivali šta će biti. Moj sistem životnog funkcionisanja je da ako mi nešto "legne" na dušu ja to kupujem. I na kraju kad prođe određeno vrijeme onda shvatim da bi pogriješio da to nisam sebi priuštio jer bi se svejedno pare potrošili a ne bi imao to što mi se dopada. Zato ako ti se jako dopada uzimaj i budi srećan zbog toga.Bogami, niste fer, ni ti, Zeljko, a ni ostatak foruma... :nono:
Umjesto da u ovim nastupajucim mjesecima postavljate slike uskljucivo nekih ruznih satova i olaksate mi odluku o finalizaciji kupovine one Daytone, vi me iz dana u dan podsjecate koliko prelijepih satova mogu uzeti za te pare... :banghead:
Mario - panda za deset! :thumbup:
Zemo, život je prekratak da bi se puno opterećivali šta će biti. Moj sistem životnog funkcionisanja je da ako mi nešto "legne" na dušu ja to kupujem. I na kraju kad prođe određeno vrijeme onda shvatim da bi pogriješio da to nisam sebi priuštio jer bi se svejedno pare potrošili a ne bi imao to što mi se dopada. Zato ako ti se jako dopada uzimaj i budi srećan zbog toga.
Milance, jel ujeda?