Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
@arch_m

Sa moje tačke gledišta, Ti si Daytona-u kupio, sad je red samo i da je platiš...
Stoga, vadi buđelar :)

@Mizzy, burazeru, imas pravo! Sto manje razbijanja glave bespotrebnim dilemama, i sto brze da se hvatam za takulin, sto bi braca Dalmatinci rekli. :D

Bogami, niste fer, ni ti, Zeljko, a ni ostatak foruma... :nono:

Umjesto da u ovim nastupajucim mjesecima postavljate slike uskljucivo nekih ruznih satova i olaksate mi odluku o finalizaciji kupovine one Daytone, vi me iz dana u dan podsjecate koliko prelijepih satova mogu uzeti za te pare... :banghead: :D

Mario - panda za deset! :thumbup:
Zemo, život je prekratak da bi se puno opterećivali šta će biti. Moj sistem životnog funkcionisanja je da ako mi nešto "legne" na dušu ja to kupujem. I na kraju kad prođe određeno vrijeme onda shvatim da bi pogriješio da to nisam sebi priuštio jer bi se svejedno pare potrošili a ne bi imao to što mi se dopada. Zato ako ti se jako dopada uzimaj i budi srećan zbog toga.

Uspješan dan svima...Danas sat koji rijetko nosim ali mi se jako sviđa a još je i prvi sat koji sam kupio...
17.09..jpg

Zemo, život je prekratak da bi se puno opterećivali šta će biti. Moj sistem životnog funkcionisanja je da ako mi nešto "legne" na dušu ja to kupujem. I na kraju kad prođe određeno vrijeme onda shvatim da bi pogriješio da to nisam sebi priuštio jer bi se svejedno pare potrošili a ne bi imao to što mi se dopada. Zato ako ti se jako dopada uzimaj i budi srećan zbog toga.

@Dukin, burazeru, sve je to istina, a i sam se u mnogo cemu vodim istom zivotnom filozofijom. I te kako se volim predati trenutku i poslusati srce, samo sam, eto, kod satova tezak k'o tuc, pa ih sporo kupujem, da se tako izrazim - jer sve mora da se poklopi.

Kod Daytone, pak, nije vise samo ni do mene, jer nema sta - sat je mene kupio na keca, ali, eto, jos da se postigne i konacan dogovor - i to je to.

Briga me za mrak u tunelu kad je sa mnom Casio Illuminator.
wp20150917006.jpg

Status
Not open for further replies.
Back