milan zmaj New member Jun 3, 2013 #5,761 Samo nemojte da mi nosite Amfibije ljubim Vas...kako je krenulo dobro je sto sam poneo divera )
Mr D New member Jun 3, 2013 #5,765 Nasmejan Švajcarac šeta po zavičaju. Danas je Tissot Tradition Perpetual Calendar uživao u Cirihu PS: Sjajna je prilika videti prodavnice (skoro) svih švajcarskih proizvođača satova nanizane u jednoj ulici. :drool:
Nasmejan Švajcarac šeta po zavičaju. Danas je Tissot Tradition Perpetual Calendar uživao u Cirihu PS: Sjajna je prilika videti prodavnice (skoro) svih švajcarskih proizvođača satova nanizane u jednoj ulici. :drool:
SanelMNE New member Jun 3, 2013 #5,767 Svajcarac u sopingu... :hello::hello::hello: Victorinox Dive Master 500, Istambul
komsa New member Jun 4, 2013 #5,769 araphel said: Vratio sam čiči novo odelce View attachment 68959 Click to expand... koji je to model Orient-a,jako mi se svidja...?
araphel said: Vratio sam čiči novo odelce View attachment 68959 Click to expand... koji je to model Orient-a,jako mi se svidja...?
araphel New member Jun 4, 2013 #5,772 komsa said: koji je to model Orient-a,jako mi se svidja...? Click to expand... U pitanju je Orient GMT, ili kako ga po američkim forumima uglavnom zovu, Excursionist.
komsa said: koji je to model Orient-a,jako mi se svidja...? Click to expand... U pitanju je Orient GMT, ili kako ga po američkim forumima uglavnom zovu, Excursionist.
RUS Moderator Jun 4, 2013 #5,774 @bogojevski, odlicno izgleda sat.:thumbup: @Darko, lajk je za sat, a ne za ono iza
SanelMNE New member Jun 4, 2013 #5,777 Danas jedan od mojih najdrazih satova, Tissot Le Locle :big_boss:
tolarbo New member Jun 4, 2013 #5,778 Sanel taj Tissot je prelep. I kod mene danas stara dobra klasika..
bogojevski New member Jun 4, 2013 #5,779 RUS. said: @bogojevski, odlicno izgleda sat.:thumbup: @Darko, lajk je za sat, a ne za ono iza Click to expand... Se slozuvam so tebe 100% podobro bi bilo so vakva pozadina :thumbsup:
RUS. said: @bogojevski, odlicno izgleda sat.:thumbup: @Darko, lajk je za sat, a ne za ono iza Click to expand... Se slozuvam so tebe 100% podobro bi bilo so vakva pozadina :thumbsup:
Mr D New member Jun 4, 2013 #5,780 Leto u Skandinaviji, Tissot i radoznali mladi galebovi... Last edited by a moderator: Jun 4, 2013