Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
;)...Ne znas da ima ovaj model i bez oznake??? Mozda je kopija ???????

I ovaj je kopija sigurno s WUS a
u5avahu4.jpg

Ma to su zaboravili 100%

Da da
5uraryje.jpg

Zamolicu za jos slika za moje prijatelje ;)
Ne verujem da prave kopije bez logooa...;)

Last edited by a moderator:
Zaista mislim da nema mesta ironiji, samo napisah ono sto videh...a mislim da corav nisam. Jasno se vidi da je slika fotosopirana

I da taj sat treba da izgleda ovako

jlc_image.1377137.jpg
jlc_image.1377132.jpg

ja zato volim sat bez datuma.nikad nisam voleo da navijam datum.da ne objasnjavam na rusima al ni na ovima.jos kad ima dan datum ko po kazni to radim.ovaj zlatni jlc kod zmaja je sat kakav ja najvise volim.

Pa kako da ne bude ironija,ja iz toaleta pisem tj trazim slike i ono sto sam video na maloj slici postavio!!!!
Sad jesi u pravu da je ono sto si zakruzio lepo,i jeste obrisano ali ja na mobu nisam video. A cekam slike od prijatelja od kojeg sam i uzeo sat da posalje.
U stvari ne znam ni zasto bi to radio...

ja zato volim sat bez datuma.nikad nisam voleo da navijam datum.da ne objasnjavam na rusima al ni na ovima.jos kad ima dan datum ko po kazni to radim.ovaj zlatni jlc kod zmaja je sat kakav ja najvise volim.

sat sa datumom mi je najdrazi i skoro svi moji ga imaju, bez datuma mi nesto fali vec nakon 2-3 dana iako ih jako volim, valjda je stvar navike, a dan i datum su mi nekako previse, mada imam jedan seiko koji mi je jako drag

Status
Not open for further replies.
Back