Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Pravo da ti kazem Simo jeste mnogo dobar,sve vise mi se svidja i ne verujem da cu nositi druge satove u narednih nekoliko dana :)...
A ti Zmaju sta nosis danas?

:nono:

Koliko ja znam, članovi su prvo rekli da će meni da kupe sat tako da si ti, mali moj zmaju, na čekanju do daljnjeg! :haha:

Nego, jeste li vi skupili tu kintu ili ne? Dokle ću bre ja da čekam?! :angry:

Brzim tajnim glasanjem smo odlucili da ne kupujemo sat ni jednom od zmajeva da se ne bi svadjali vise...

Ja sam samo glasnik da znate...

Danas ne nosim ništa, protestvujem ... em što su tajnim glasanjem članovi digli bunu i ostadoh kratak za Oris JAZZ LE :mad: , em što me je danas moj časovničar ubio u pojam sa informacijom o satu koji jako dugo priželjkujem. :sad:

Danas ne nosim ništa, protestvujem ... em što su tajnim glasanjem članovi digli bunu i ostadoh kratak za Oris JAZZ LE :mad: , em što me je danas moj časovničar ubio u pojam sa informacijom o satu koji jako dugo priželjkujem. :sad:

sto voliiiimmmmmmmmmm
to ti je za to sto si rekao da tebi treba sat a imas ih milion doduse cena svij je oo 100 eura ali ih imas dosta sta oces vise
a ja samo jedan

Danas nosim

dsc0731t.jpg

Evo i mog sata - tzv stealth model :). A ovaj sat iznad mog posta - :adore:

Photo0083.jpg

Hehe, u njemu necujno kucka postojani M1977 (Miroljub) mehanizam. Top grade :)

"Di beste, di beste - najbolji. Nemacka medecina je najbolja na svetu."

Photo0084.jpg

Danas sam u fazonu "less is more"... Tu mislim i na jednostavnost, eleganciju i suptilnost sata koji nosim, i na njegovu cenu... :)

Seiko 6309-8020

seiko milenko.jpgseiko.jpg

Mislim da Milenko ne odobrava moj današnji izbor (slika 1.). :) Na prvoj slici cifer izgleda plav, a na drugoj crn... A zapravo je negde između... tamno teget...

Pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Back