Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
sektor77
Prijatelju,izgubio si smisao za humor :)
Pratio sam pomenutu temu.Zato sam i postavio pitanje o mehanizmu :D

-uuhhh... i meni se svidja Doxa. Živo me zanima, koji li je mehanizam u njoj...eusa_think.gif :D

Šala na stranu, jedan od lepših primeraka iz tog vremena:thumbup:

Evo da i ja dodam par slika svoje Doxe koju nisam nosio sto godina, ni sam ne znam sto, vjerovatno je jos preozbiljna za mene :huh:

IMG_0267.jpgIMG_0268.jpg

ma ok skuzio sam kad sam vec napisao po ovom smjesku :D

jeste zaje:lol:,,,,nti

lijepe doxice

Last edited:
Lep pilot, klasika. Mozda malo veci ali je kod ovakvog tipa satova to opravdano.
Milane, pravilno je "made by pugo", "made in pugo" znaci nesto drugo sto ne smem ni da pomislim!

Hvala postovani modelatoru sto me ispravljate online...i Hvala za lepi i klasican i sugestiju malo veci... ma ne znam da li prilici takvi komentari ovde/ Ali...
P.s. Za mene ce sto se pisanije uvek biti za Vas modelatore poslao!!! Ali mora i to neko

OFF
Zaboravio si još jedan dobronamerni,ja ne smem jer odma će da reaguje.A to je da nije Stenhard,već Steinhart :nono:

OFF
Zaboravio si još jedan dobronamerni,ja ne smem jer odma će da reaguje.A to je da nije Stenhard,već Steinhart :nono:

Profo bas duhovito nema sta! Kako se cita Steinhart? Budi malo od koristi, jel ga citamo kao Englezi ili kao Nemacko prezime ili Štajhard umesto Steinhart, bas me zanima nikada nisam to znao???

da ne idem u totalno OFF, danas nosim
DSC03506.JPG

Tolarbo
Sat je :thumbup:
Nego,što stalno moram da okrećem monitor da bih dobro video tvoje satove? :D

Zasto sto ih slikam sa iphone-om i nemam pojma gde je u kom trenutku podesena osnova. Od sada cu morati da ga drzim vodoravno kada slikam. I mene je pocelo da nervira. Ubuduce ce biti ispravljeno. ;)
ps moram da dodam posto je sat bio u kutiji za navijanje vise od 2 meseca, dnevno odstupanje je bilo 1s u plusu

Last edited:
@tolarbo - lepo, miki, lepo... :thumbup:

kod mene jos jedan vintage friday:

Seiko DX M330 Sealion, cal. 6106 sa 25 rubina, iz 1968.
Pokretanje rotora se kod ovog lepotana oseca na ruci gotovo kao kod 7750. :)

seiko-DX-IMG_0952.jpg

Status
Not open for further replies.
Back