Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Koliko inače kod tebe košta jedan ovakav lepotan u dobrom stanju?

2003_0803Image0005.JPG

Kod nas su relativno retki i teško se nalaze.

zavisi od toga da li je 3017 ili 3133 mehanizam, u kakvom su stanju, da li su svi delovi orginalni, itd..cena im ide od 180 do max 400 eura. ovi od 400 su apsolutno kao novi!
ima dosta situacija kada ih " skuplaju" od nekoliko drugih modela. ovaj sto si ti poslao ima druge skazaljke, nisu njegove. stavljaju druge krunice, itd..najveci problem kod njih je sto su redki pa im i cena od toga skace. mogu se naci i na ebay-u opet od 300 do 600 dolara..pogledajte ovaj sajt. lepo su napisali. mozda sky ili rus napisu nesto o ovom satu?:) ja na zalost nemam vremena za to a voleo bih da napisem nesto. ima lepu istoriju ovaj sat..:)

AVIATION-TIME.COM Mechanical Pilot watches from Switzerland, Russia, Germany - Strela

pozdrav,

Z

Hvala na odgovoru. Mislio sam na 3017, koji su ovde baš prava retkost. Sliku sam preuzeo sa interneta, a nisam obraćao pažnju. Po sećanju znam da se ovi sa crnim ciferom mogu naći pod brendovima poljot i sekonda, a na našim oglasima sam ih video samo jednom ili dva puta.

nema na cemu! :)
kod nas su retki zato sto smo se "mi" posvadjali sa njima 1948. godine a te satove su dobijali iskljucivo kosmonauti i vojni piloti. dosta cesto se nalaze po madjarskoj, ceskoj, slovackoj i ostalim zemljama bivseg varsavskog dogovora. od 70tih im ugradjuju 3133 mehanizam pa sam zato napomenuo o tome u mom odgovoru. pre njih 3017 ili venus 150-152 hronoghrafe.

postovanje!

...moj je ovaj drugi, venus 150-152...ne znam zasto pisu ovo 150-152? :confused: ne verujem da su stavili dva mehanizma u njega :)

ja imam zakane od Bakija od mog povratka iz BG da ne idem po mracnim ulicama;)
ali ga se ne bojim primecuje se

....samo ti svraaati u BG , da čika-backi vodi na pićence i klopu ! :D ....samo da ne bude k`o u "Balkan Expres"-u "jaooo ukrade mi švaba sat..." :laugh:

BT321 , stvarno i bez zezanja, samo se poželeti može ! Sjaaajan sat ! :man_in_love:

--------------------------------------------------------------------------

Danas ceo dan, ali ga ne uslikah napolju ... :(

x5az5k.jpg

...hahahaaaaaa , neda BT svoju rusku munju, šanse nema ! :laugh:

Sad se pišem sa mojim batom 23jewels-om oko nnekih prinova u budućnosti. Ono što mi neda da spavam je Volmax-ova Šturmanskie Strela (3133) i Citko NP-1000 ... tu Volmax Strelu moram imati, kad tad. :man_in_love:

Status
Not open for further replies.
Back