jozand New member Dec 12, 2012 #3,742 zma said: dobro jutro! View attachment 48943 Click to expand... jedan od ljepših :thumbup:
Prolaznik New member Dec 12, 2012 #3,746 zma said: Bas lep sat!!! Koji to model? Click to expand... Seiko SNZF17J1 J oznacava da je napravljen u Japanu u istoj fabrici u kojoj prave Grand Seiko... Cik nek neko kaze drugacije! :dirol: p.s svako svoga konja hvali..
zma said: Bas lep sat!!! Koji to model? Click to expand... Seiko SNZF17J1 J oznacava da je napravljen u Japanu u istoj fabrici u kojoj prave Grand Seiko... Cik nek neko kaze drugacije! :dirol: p.s svako svoga konja hvali..
D Djordje Banned Dec 13, 2012 #3,751 bajker71 said: Danas Elektronika "custom" Click to expand... :congrats::congrats::congrats:
backarelli Well-known member Dec 13, 2012 #3,752 bajker71 said: Danas Elektronika "custom" Click to expand... ......sva sreća, ćosava ruka, pa narukvica ne čupa kočet ! :laugh: (Lepota azurno-plavog se nastavlja , a ja što ne ulažem u PC i meoriju , ko me j.... ) Last edited: Dec 13, 2012
bajker71 said: Danas Elektronika "custom" Click to expand... ......sva sreća, ćosava ruka, pa narukvica ne čupa kočet ! :laugh: (Lepota azurno-plavog se nastavlja , a ja što ne ulažem u PC i meoriju , ko me j.... )
B bajker71 New member Dec 13, 2012 #3,753 Baki, mislio sam da predložim da se organizuje takmičenje za najčupavije ruke na forumu. Naravno, nas dvojica bi smo bili van konkurencije i ne bi smo imali pravo da se kandidujemo. :lol:
Baki, mislio sam da predložim da se organizuje takmičenje za najčupavije ruke na forumu. Naravno, nas dvojica bi smo bili van konkurencije i ne bi smo imali pravo da se kandidujemo. :lol:
backarelli Well-known member Dec 13, 2012 #3,754 ......ako je nagrada gajba piva, će učestvujem, pa makar skratio lokne na pola ! :laugh:
D Djordje Sugaris New member Dec 14, 2012 #3,755 Momci, mogu i ja da uletim, ali nešto mi se ne kači Fossil kog nosim svakodnevno
lemi New member Dec 14, 2012 #3,757 ovih dana se nosi mido multifort automatic.....na koži.........a evo i pogled na prelepi valjoux 7750..... Last edited: Dec 14, 2012
ovih dana se nosi mido multifort automatic.....na koži.........a evo i pogled na prelepi valjoux 7750.....
backarelli Well-known member Dec 14, 2012 #3,759 ...dodjoh sa posla, skinuh G , pa reših da stavim na ruku poklon mog bata-Dordja . :yes4: