Hvala na lepim rečima i mišljenju.
Hirsch radi izuzetne kaiševe, i veoma ih cenim, kao i mnoge druge. Ponekad ( siguran sam da su to retki slučajevi) se provuče greška kao i kod svih mega proizvodjača (kao uostalom i kod malih), što je i normalno u neku ruku. I zato ih ne bih okarakterisao kao nemarne, jer je veoma teško kontrolisati svako parče kože prilikom izrade tako velikog broja kaiševa. Ovo je još jedan razlog da malo i sami poradimo na održavanju i zaštiti svojih kaiševa, ma gde i od koga ih kupili. Na kraju, i jedan Mercedes povuče čitavu seriju automobila radi nekakve greške koja se provuče.
Na podršci takodje hvala, a do saradnje sa članovima našeg cenjenog foruma mi je svakako mnogo stalo, jer pored kaiševa ima i drugih tema koje su lično meni od koristi jer sam totalni laik kada su satovi u pitanju, i svakog dana ponešto novo saznam i naučim od ljudi koji su stručni u tom delu. Posetioci istog ovog foruma su iz raznih krajeva Srbije i država van nje, kao što i ja prezentujem svoje radove na drugim forumima, od USA do Balkana i u stalnom sam kontaktu sa njima.
Na tolikom prostoru, i pored velikog broja extra-kvalitetnih proizvodjača,samo dobrim radom i stalnim usavršavanjem, a ja se trudim da tako bude i nadalje, može se probiti.