Kupovina novih ruskih satova

Da, imam dosta Komandirskih i Amfibija, ali na ovaj nikako da naletim. Na Kupindu i Limundu naleteh na jedan, ali je bio sav izgeban i u dosta losem stanju,te srecom izgubih na licitaciji. Ako neko od clanova ima na prodaju ili da me uputi gde da ga kupim, bio bi zahvalan.

Samo strpljivo, pojaviće se nešto i na ostalim oglasnim sajtovima, npr. na Kupujem prodajem. Ako nema na Meranomu, pogledaj i na sajtu proizvođača: Чистопольский часовой завод Восток - Официальный сайт vostok-inc.com

Uzgred, ako imaš vremena, postavi slike svoje kolekcije. Možeš otvoriti temu ovde: Galerije satova članova foruma

Da,nema na Meranomu, i komplikovano je to sa metodama placanja, te ovo te ono. Na sajtu Vostoka sam upravo porucio,koliko sam shvatio to jednostavno stize postexpressom i placas kad ti donesu na adresu.

Izgleda. Nista, sta da se radi, sacekacu da se negde pojavi ili da neko od clanova odluci da proda. Hvala na pojasnjenju.

U sekciji amphibian SE, pa je svaka rasporedjena u grupu kucista kojima pripada. Koliko mi se cini, neki dan sam gledao, vise ni jedan model nije na stanju...

jeste, znam dobro njihov sajt, neke koje su i bile out of stock su sklonjene, na primer 090 model, a ove sto imaju sliku, svakako su i one out of stock...izgleda je stvarno bio limitiran model....ovi novi su mi skupi, a sa druge strane, ne svidjaju mi se, previse su sivi

Ja bih ovaj rado uzeo, samo kada bi se pojavio

2416-710333s-Amphibian-SE-1_-600x900.jpg

Zaista izgleda odlično,a prsten i satna kazaljka mu daju jedinstven šmek. Doduše, mogla bi i sekundara da bude npr. crvena, ali možda mnogo tražim :)

Inače, odabrao si super model, pošto dizajn objedinjuje i njihovu tradiciju, ali i savremene tendencije.

Jole011, dobro došao na forum.
Mrsko mi je ovo reći ali ja ga ne bih kupio. Problem je u hromiranom kućištu koje nije na onom nivou kvaliteta koji je bio za vreme SSSR-a. To mu je glavna mana. Po meni imaš nekoliko opcija:da sat staviš na kaiš sa podloškom ( tzv. bund strap ) kako kućište nebi bilo u direktnom kontaktu sa rukom jer će hrom brže propasti ( voda, znoj ), ili da sa kućišta ošmirglaš (ispeskariš) hrom pa će ostati mesingano kućište koje će asocirati na bronzu ( član joppa je uradio tako nešto-vidi u njegovaoj galeriji satova ) ili da kupiš očuvan Komandirski izrađen u periodu SSSR-a ( svako toliko pojave se na Kupujem prodajem ). Takođe opcija je i kupovina ( uz doplatu ) Amfibije , recimo sa Meranoma http://www.meranom.com/amphibian-classic . Sam mehanizam 2414 u Komandirskom koji te interesuje je sasvim ok. Pouzdan, dugovečan, lak i jeftin za servis, a ukoliko je iz fabrike izašao sa malo većim odstupanjima svaki bolji časovničar ume to da dotera. Ukoliko te interesuje još nešto o tim satovima preporučio bih ti ovu temu: http://www.svetsatova.com/forum/f76/istorija-vostok-satova-amfibija-i-komandirski-5153-11.html

Hvala puno na odgovoru.Cim stigne stavljam slike.Izabrao sam bas ove sto si pteporucio,jos ne znam koji model tacno ali to je to sto me interesuje

Ja sam ti Jole postupio na sledeci nacin:
Prvo se ulogujes, onda obelezis opciju Уведомить о наличии / Notify if available da bi dobio obavestenje kada ga ima, a ja sam pored toga zeljeni model uneo i u listu zelja В закладки / Add to Wish List. Nisam siguran, ali (zelim da) verujem da ce odredjeni model pre biti na raspolaganju sto vise zainteresovanih ima :)
A kada stigne obavestenje da je na raspolaganju, onda istog momenta odradis kupovinu. I posle cekas ...

A ja, koliko im treba vremena? Ja mislim da to niko ne zna :D

Back