Kupujem dzepne satove i delove

nenadudu

New member
Potrebna mi je pomoc oko dzepnih satova. Devojka vec neko vreme pravi nakit i potrebni su joj dzepni satovi kao deo nakita, ispravni ili neispravni, pa ako neko ima za prodaju ili poklanjanje odredjenu kolicinu bio bih mu veoma zahvalan. Unapred hvala.

Jako zanimljivo. :thumbup:
Ja sam uvek zainteresovana kada neko spomene ručno izradjen nakit.
Od kojih materijala ih izradjuje?
Možete li da postavite neke fotografije njenih radova?

Pozdrav!

Mislim da nema slike prethodnih modela, a novu kolekciju hoce da radi sa satovima, kad napravi poslacu ti. pozdrav

Steampunk :thumbup:

Hipsteri, retro loversi, digital nomadi, vintage geekovi. Stari satovi su jedni od osnovnih elemenata. Evo primera, a naravno, @nenadudu bilo bi fino da podeliš sa nama neke fotke :)

stpunk-pendant.jpg

Steampunk-Butterfly.gif

Steampunk_Jewelry_1.jpg

il_430xN.57134886.jpg

SPB1.jpg

i malo geek gadgeta

kybd.jpg

steampunk-flashdrive.jpg

Attachments

• Steampunk_Jewelry_11.jpg
    Steampunk_Jewelry_11.jpg
    16.7 KB · Views: 87
Konkretan odgovor - pogledaj na popularnom aukcijskom sajtu (limun, kupina, tako nešto). Viđao sam da se prodaju neispravni stari satovi, tzv. lotovi satova po niskim cenama.

Na forumu ima taman toliko devojaka / žena, da svakoj pripadne po jedan komad nakita:drool:.
A tastaturu ostavljamo muškim;), mada je i ona lepa.
Super fotke, Pantelija:thumbup:.

Đepni satovi nisu baš jeftini i teško da će ih tko donirat za nakit,ali dalo bi se pribavit na domaćim ili stranim aukcijskim stranicama lijepi lot satića koji ne rade za ne baš puno novca.
Slike ručnih radova su super!
Lp!

Back