Marko14 - Moji Satovi

Nadam se da cu jednog dana dostici tvoj nivo,jer ti je kolekcija brutalna,to je cilj,a onda castim:thumbsup:

Ha ha ha dodjes do necega i dosadi,ali voleo bi da dodje do nekog casta naravno uz neki od tvojih ispunjenih zelja.
Ja sam moju zelju ispunio..sad mi dosadno( u smislu da nemam vise s cim jos nesto ) opet, ali neeeee ostaje za moje dete :)

Bice,bice...Mene vec mladji brat zraci da nosi Komandirca,ali mu dajem samo u posebnim prilikama,sve ce to njemu ostati.
P1013444.jpg P1013445.jpg
Braca Rusi

Last edited by a moderator:
J.Springs BEB077
Da ne pisem mnogo,vec postoji predstavljanje ovog sata na forumu,mogu da iznesem svoje utiske,sat izgleda mnogo skuplje nego sto ustvari jeste,poprilicno je tezak,ali se brzo navike na to,narukvica jako kvaliteno uradjena,sto je najbitnije ne cupa.Sto se tice tacnosti mehanizma,malo zna da pozuri,to je slucaj kod mene ali se to nadomesti u toku noci,citavo leto se nisam odvajao od sata nosio sam ga na snorkeling,konstantno plivao sa njim,bez ikakvih problema je sve to izdrzao.Kada se sve skupi,jako sam zadovoljan odnosom cena-kvalitet i ko god da gleda sat u tom cenovnom rangu mogu samo da mu preporucim da ga kupi.

P1013446.jpg P1013450.jpg P1013454.jpg P1013467.jpg P1013468.jpg

Transparentni poklopac
P1013469.jpg P1013470.jpg

Lume
P1013462.jpg

Na celiku i Nato strap-u
P1013466.jpg 130520131213.jpg

P1013476.jpg P1013480.jpg P1013475.jpg

Last edited:
Uh, na trenutak sam posmislio da si ga stavio u stegu ili nešto slično. Umalo da me strefi srčka :D

Pa odmah Mitutoyo. Ti se ne za....vas. Nadam se da znas koliko vredi. Jesi to sa posla doneo malo kuci :D

Eh te stare generacije ... prvo se kupi najbolji moguci alat, pa posle ako pretekne moze (eventualno) i mecka. Danasnji novi privatnici to obicno obratno :)
Evo i ja kada napunim gepek do pola alatom i instrumentima, tovar vredi 3x kao auto.

( nije sto su mi alati tako skupi nego mi je auto takva drtina :D )

Iako nisam iz profesije masinaca,elektricara,gradjevinaca alati su me uvek privlacili,realno nista bez Hiltija,vise volim da razbucam zid sa njim nego leba da jedem:lol:

Na vecini pise waterproof, ima ih i sa water resistance

Picture 3933.jpg 6.jpg 1.jpg

U Sky-ovom predstavljanju brenda Sicura napisao je da oni nisu u stvra ni pravi ronilacki stovi,zbog mnogo razloga da ih ne navodim,te stoga povezujem da su sebi dali slobodu i ostavili waterpfoof,ukoliko neko zna odgovor neka napise.

Back