Ha ha ha dodjes do necega i dosadi,ali voleo bi da dodje do nekog casta naravno uz neki od tvojih ispunjenih zelja.
Ja sam moju zelju ispunio..sad mi dosadno( u smislu da nemam vise s cim jos nesto ) opet, ali neeeee ostaje za moje dete
Bice,bice...Mene vec mladji brat zraci da nosi Komandirca,ali mu dajem samo u posebnim prilikama,sve ce to njemu ostati.
Braca Rusi
J.Springs BEB077
Da ne pisem mnogo,vec postoji predstavljanje ovog sata na forumu,mogu da iznesem svoje utiske,sat izgleda mnogo skuplje nego sto ustvari jeste,poprilicno je tezak,ali se brzo navike na to,narukvica jako kvaliteno uradjena,sto je najbitnije ne cupa.Sto se tice tacnosti mehanizma,malo zna da pozuri,to je slucaj kod mene ali se to nadomesti u toku noci,citavo leto se nisam odvajao od sata nosio sam ga na snorkeling,konstantno plivao sa njim,bez ikakvih problema je sve to izdrzao.Kada se sve skupi,jako sam zadovoljan odnosom cena-kvalitet i ko god da gleda sat u tom cenovnom rangu mogu samo da mu preporucim da ga kupi.
Eh te stare generacije ... prvo se kupi najbolji moguci alat, pa posle ako pretekne moze (eventualno) i mecka. Danasnji novi privatnici to obicno obratno
Evo i ja kada napunim gepek do pola alatom i instrumentima, tovar vredi 3x kao auto.
( nije sto su mi alati tako skupi nego mi je auto takva drtina )
Iako nisam iz profesije masinaca,elektricara,gradjevinaca alati su me uvek privlacili,realno nista bez Hiltija,vise volim da razbucam zid sa njim nego leba da jedem:lol:
Na vecini pise waterproof, ima ih i sa water resistance
U Sky-ovom predstavljanju brenda Sicura napisao je da oni nisu u stvra ni pravi ronilacki stovi,zbog mnogo razloga da ih ne navodim,te stoga povezujem da su sebi dali slobodu i ostavili waterpfoof,ukoliko neko zna odgovor neka napise.