M martin71 New member Apr 10, 2014 #52 Re: Kolekcija M jos jedan interesantan detalj. Naime, pomocu serijskog broja na Seikovim satovima lako je utvrditi kog meseca i godine je sat napravljen. Moje iznenadjenje je bilo neizmerno kad sam saznao da je sat "rodjen" istog meseca i iste godine kad i ja !!!
Re: Kolekcija M jos jedan interesantan detalj. Naime, pomocu serijskog broja na Seikovim satovima lako je utvrditi kog meseca i godine je sat napravljen. Moje iznenadjenje je bilo neizmerno kad sam saznao da je sat "rodjen" istog meseca i iste godine kad i ja !!!
Srđan New member Apr 10, 2014 #53 Re: Kolekcija M Baš mi je lep taj Seiko. A i ovaj podatak o "rođenju" je super! Nek te dugo i lepo služi!
Re: Kolekcija M Baš mi je lep taj Seiko. A i ovaj podatak o "rođenju" je super! Nek te dugo i lepo služi!
M martin71 New member Apr 10, 2014 #55 ne samo godisnjaci nego i u istom mesecu to je jos neverovatnije
M martin71 New member Aug 6, 2014 #56 triptih Realno, sta god nakacis dobro mu stoji Last edited: Aug 6, 2014
MMario Well-known member Aug 6, 2014 #57 prkosi ti, prkosi....al' moram ti priznati da je sat mmmm :adore:i mislim da bi bolje izgledao na mojoj ruci :yes4:
prkosi ti, prkosi....al' moram ti priznati da je sat mmmm :adore:i mislim da bi bolje izgledao na mojoj ruci :yes4:
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Aug 6, 2014 #60 martin71 said: ...Realno, sta god nakacis dobro mu stoji Click to expand... Apsolutno se slažem! Zaista prelep sat... :yes4:
martin71 said: ...Realno, sta god nakacis dobro mu stoji Click to expand... Apsolutno se slažem! Zaista prelep sat... :yes4: