milan zmaj New member Jun 15, 2012 #461 Evo kako to izgleda 47 mm radni profesionalni i dress 36mm ja mislim da je toliko..
Shmizla Administrator Staff member Jun 15, 2012 #462 Sad od tebe očekujemo neku novu sliku Fultona... Taman će sada prinova da ponovo pokaže tvoje umetničko umeće... :laugh:
Sad od tebe očekujemo neku novu sliku Fultona... Taman će sada prinova da ponovo pokaže tvoje umetničko umeće... :laugh:
backarelli Well-known member Jun 15, 2012 #464 ....moraš da kupiš io ono vino, što pomenu Neša ! :razz: Biće fotka VRH ! Stalno blejim kad sam ne raspoložen u onaj RW . Skin`o sam one tvoje fotke, pa me oraspolože. Čekam neku bolju fotku Fluton-a i nju da skinem na pc
....moraš da kupiš io ono vino, što pomenu Neša ! :razz: Biće fotka VRH ! Stalno blejim kad sam ne raspoložen u onaj RW . Skin`o sam one tvoje fotke, pa me oraspolože. Čekam neku bolju fotku Fluton-a i nju da skinem na pc
milan zmaj New member Jun 15, 2012 #467 Zamisljao sam ga sa ovim kaisem ili kako se vec zove...i drug casovnicar izvadi iz prasnjave kese....naterah ga i evo..mislim da mu lepo stoji... ... ... .... i narucena mu je lepa kroko koza za eleganjicju... Last edited: Jun 15, 2012
Zamisljao sam ga sa ovim kaisem ili kako se vec zove...i drug casovnicar izvadi iz prasnjave kese....naterah ga i evo..mislim da mu lepo stoji... ... ... .... i narucena mu je lepa kroko koza za eleganjicju...
N nickname New member Jun 15, 2012 #468 Mmmne... Ne stoji mu. Miči to socrealističko sra*** sa tog lepog sata! Kroko može, pa na košulju... Bombon'ca.
Mmmne... Ne stoji mu. Miči to socrealističko sra*** sa tog lepog sata! Kroko može, pa na košulju... Bombon'ca.
D Djordje Banned Jun 15, 2012 #469 Moj deda je imao na raketi takvu "narukvicu". Ne svidja mi se...Kao sto kaze nickname...kroko je za taj sat.
Moj deda je imao na raketi takvu "narukvicu". Ne svidja mi se...Kao sto kaze nickname...kroko je za taj sat.
B bajker71 New member Jun 15, 2012 #470 Čestitam Milane na nabavci Fulton-a, :thumbup: mnogo lep satić ali mislim da bi mu lepše legao neki kožni proštepani kaiš.
Čestitam Milane na nabavci Fulton-a, :thumbup: mnogo lep satić ali mislim da bi mu lepše legao neki kožni proštepani kaiš.
backarelli Well-known member Jun 15, 2012 #472 ...uvek se slatko nasmejem Zmajkovićevim komentarima ! Meni se svidja taj fazon kaiša, samo da je bolje napravljen.
...uvek se slatko nasmejem Zmajkovićevim komentarima ! Meni se svidja taj fazon kaiša, samo da je bolje napravljen.
D Djordje Banned Jun 15, 2012 #473 @baki Znamo da ti se svidja taj fazon kajsa.... Imas mozda neki sat sa takvim kajsem?:lol: Zmaje,sorry zbog off-a...
@baki Znamo da ti se svidja taj fazon kajsa.... Imas mozda neki sat sa takvim kajsem?:lol: Zmaje,sorry zbog off-a...
milan zmaj New member Jun 15, 2012 #474 pa ja sam i namerno uzeo da je malo starija...ali sta vi imate pojma ))
backarelli Well-known member Jun 15, 2012 #475 Heheeeee.... ej Zmaje, nagovorio me bata Djole da ti poklonim jednu fotku ! Eto, da ukrasimo malo galeriju ! :laugh:
Heheeeee.... ej Zmaje, nagovorio me bata Djole da ti poklonim jednu fotku ! Eto, da ukrasimo malo galeriju ! :laugh:
VLADAN P Super Moderator Staff member Jun 15, 2012 #477 Milane,ne daj se. Dobar je to kaiš(samo nije za taj sat)
milan zmaj New member Jun 15, 2012 #478 Ma mora sve da se proba...kad vidim na koje satove se razni kaisevi stavljaju onda nije problem i da nosim i da stavim..
Ma mora sve da se proba...kad vidim na koje satove se razni kaisevi stavljaju onda nije problem i da nosim i da stavim..
backarelli Well-known member Jun 15, 2012 #479 Jeste problem ! :angry: Daj taj kaiš ovamo ! Nego, sad bez zezanja, ni tog pilota (Steinhart ) ne mogu da prebolim:crying: Nevidjeno mi se svidjao taj sat. Last edited: Jun 15, 2012
Jeste problem ! :angry: Daj taj kaiš ovamo ! Nego, sad bez zezanja, ni tog pilota (Steinhart ) ne mogu da prebolim:crying: Nevidjeno mi se svidjao taj sat.