Milan Zmaj - moji satovi

Evo kako to izgleda 47 mm radni profesionalni i dress 36mm ja mislim da je toliko..

IMG_3312.jpg

Sad od tebe očekujemo neku novu sliku Fultona...
Taman će sada prinova da ponovo pokaže tvoje umetničko umeće...
:laugh:

....moraš da kupiš io ono vino, što pomenu Neša ! :razz: Biće fotka VRH ! Stalno blejim kad sam ne raspoložen u onaj RW . Skin`o sam one tvoje fotke, pa me oraspolože. Čekam neku bolju fotku Fluton-a i nju da skinem na pc

Zamisljao sam ga sa ovim kaisem ili kako se vec zove...i drug casovnicar izvadi iz prasnjave kese....naterah ga i evo..mislim da mu lepo stoji...
IMG_3341.jpg
...
IMG_3339.jpg
...
IMG_3336.jpg
....
IMG_3336.jpg

i narucena mu je lepa kroko koza za eleganjicju...

Last edited:
Čestitam Milane na nabavci Fulton-a, :thumbup: mnogo lep satić ali mislim da bi mu lepše legao neki kožni proštepani kaiš.

smiley-laughing024.gif ...uvek se slatko nasmejem Zmajkovićevim komentarima ! Meni se svidja taj fazon kaiša, samo da je bolje napravljen.

Heheeeee.... ej Zmaje, nagovorio me bata Djole da ti poklonim jednu fotku ! Eto, da ukrasimo malo galeriju ! :laugh:

348otc3.jpg

Ma mora sve da se proba...kad vidim na koje satove se razni kaisevi stavljaju onda nije problem i da nosim i da stavim..

Jeste problem ! :angry: Daj taj kaiš ovamo ! kreza.gif

Nego, sad bez zezanja, ni tog pilota (Steinhart ) ne mogu da prebolim:crying: Nevidjeno mi se svidjao taj sat.

Last edited:
Back