Modifikovane Amfibije

Zasada nazalost, uprkos svom ulozenom vremenu i novcu, samo su ova dva zavrsena definitivno
IMG_0365.JPG
Planiram jos uraditi crni u1967 stilu (modifikovanom), radio-room malo modifikovan (ova dva ako se rusi napokon trgnu verujem da cu zavrsiti do kraja ovoga meseca), onda sa belim brojcanikom(resenje se nazire), I ko zna sta sve jos. Kolega marko14 je dao izvanredan predlogza teget-bordo kombinaciju. A sve to u ministarskom kucistu! Opako mi se svidjato kuciste!

Last edited:
Amfibiju 1967 nikada nisam video uzivo. Na slikama sam ga tim pre proucavao. I mogu vam reci da mi se nesto posebno i ne svidja. Uprkos tome, ima vec jedno vreme kako sam odlucio uraditi modifikaciju u tom stilu. I evo ga:

IMG_0375.JPGIMG_0378.JPGIMG_0379.JPG

Zadovoljan sam rezultatom, doduse bice tu jos jedna vrlo mala popravka. Ostaje ovakav (zapravo za kais nisam siguran), i ne verujem da cu ga puno nositi. No tu je i bice :D

svaka cast Zoltane, no reci mi je l ti ovo kuciste brusis masinski sada

ta amfibija 1967 ima bas veliki problem sa staklima koja vrlo cesto pucaju, posle su ljudi stavljali pleksije, bila je ejdna ovde na prodaju kod nas, cca 160evra

post scriptum: evo sada vidim da je masinski obradjeno kuciste

Vidim da je matiran pa sam mislio da bi probio do mesinga da nije.. u svakom slucaju odlicno je ispao. Najljepsi 090 koji sam dosad vidio. :thumbup:

Trenutna situacija kod mene:

IMG_0402.JPGIMG_0408.JPGIMG_0410.JPGIMG_0413.JPGIMG_0416.JPG

jos jedna amfibija je u povoju, za moj ukus ona ce biti najvise "udarna", od juna ganjam za njega nedostajuci deo i nadam se da ce u roku od 10 dana napokon stici. Nakon sto mi je usput sa istoka nestalo ili delimicno nestalo.

Veberz fantastičan posao. Svaka čast.
Koje su kazaljke na poslednjoj Amfibiji?

PS- Da nije Orient Mako? Sada vidim taj sat u tvojoj temi.

Last edited:
Odlično!! Da li su lako legle kazaljke sa Maka ili si morao nešto dorađivati? Imaš li možda iskustva sa Seiko kazaljkama ( vezano za Amfibije ) ?

@RUS
Hvala zemo! Mada mozda i sire :D
No nikada mi nije bila namera postati glavni. Ali sam zato tvrdoglav :)
geni mi vuku korene iz BiH :D

@skydrummer
Nisu uopste legle. No sam ja ono balkanski - mini srafstokom strpljivo dotezao rupice (jedan sat vremena i dva piva). Sada cekam neke Seiko kazaljke, molim boga da su za Orient 46943 dobre. Trebalo bi, posto sam Mako rasturio po uputstvu za Seiko 7002. Dakle, i njih bi onda trebalo suziti za Amfibiju ...

Last edited:
Back