Evo da ponosno predstavim svoju zadnju modifikaciju
Prvobitno kupljeni sat (s namjerom da ga kompletnog izmoduliram) osvojio me svojim plavim ciferom i odlučio sam ga na kraju urediti bez izmjene cifera, tj. baš suprotno tome, da istaknem boju cifera i ušminkam ga cijelog koliko god to mogu
prvobitni sat
Prvo sam se namučio sa skidanjem bezela... nisam znao da je ovaj tip bezela tako zeznut (skroz je bio priljubljen uz sat bez mikrometra razmaka)... do sad sam modifikacije radio sa novijim modelima Amfibija koje su imale jednostavnije skidanje bezela.
Kad sam konaćno skinuo bezel, njegovo ležište sam temeljito očistio... potom sam krenuo u postupak matiranja cijelog sata (imao je podosta sitnih ogrebotina koje sam htio ukloniti, a do sada se nisam ni u tome još bio okušao, pa mi je to predstavljalo novi izazov

)
...nakon matiranja samoga sata matirao sam i novo bezel podnožje... a potom učvrstio (Loctite Super Bond ljepilom) odabrani bezel uložak u njega...
...nakon stavljanja novog bezela na sat, slijedio je i novi remen (čije sam metalne dijelove također matirao)... tako da je konačni ishod vidljiv ovdje