nikola.beograd Banned Mar 31, 2012 #81 Uskoro kacim fotke jednog odlicno sacuvanog stopera koji sam danas kupio i koji je sa kompletno originalnim delovima,a napravljen je 70-te godine. Sa njim mojoj sreci nema kraja
Uskoro kacim fotke jednog odlicno sacuvanog stopera koji sam danas kupio i koji je sa kompletno originalnim delovima,a napravljen je 70-te godine. Sa njim mojoj sreci nema kraja
nikola.beograd Banned Apr 1, 2012 #82 Evo i slike koje sam obecao,nisu nesto aranzirane jer sam slikao na brzinu,ali cim budem imao vremena bice zanimljivih slika Pepsia...
Evo i slike koje sam obecao,nisu nesto aranzirane jer sam slikao na brzinu,ali cim budem imao vremena bice zanimljivih slika Pepsia...
nikola.beograd Banned Apr 1, 2012 #85 Prava legenda,da covek ne poveruje da je pre 40 godina napravljen tako atraktivan sat
sima hrabri Moderator Apr 1, 2012 #86 nikola, cestitam! ovaj sat je nesto posebno, a vrlo mi je drago sto je taj "delic istorije" zavrsio u pravim rukama! :top:
nikola, cestitam! ovaj sat je nesto posebno, a vrlo mi je drago sto je taj "delic istorije" zavrsio u pravim rukama! :top:
Neša Super Moderator Staff member Apr 1, 2012 #87 Eh, da si ga samo video juče kako je uživao. Meni je bilo drago kao da sam ja kupio sat, jer kada nešto ovako završi u rukama onoga ko voli stove, onda je zadovoljstvo veliko.
Eh, da si ga samo video juče kako je uživao. Meni je bilo drago kao da sam ja kupio sat, jer kada nešto ovako završi u rukama onoga ko voli stove, onda je zadovoljstvo veliko.
tolarbo New member Apr 2, 2012 #90 Posto sam ga i ja video juce uzivo, mogu da kazem da je uzivo jos lepsi. E pa Nikola sledeci put da nazdravimo sa Pepsijem.
Posto sam ga i ja video juce uzivo, mogu da kazem da je uzivo jos lepsi. E pa Nikola sledeci put da nazdravimo sa Pepsijem.
nikola.beograd Banned Apr 2, 2012 #93 Hvala puno drugari,bas mi je drago sto se i vama svidja sat kao i meni Danas sam ga pola dana glancao sa onom mojom cudotvornom pastom,tako da sad sija kao rolex
Hvala puno drugari,bas mi je drago sto se i vama svidja sat kao i meni Danas sam ga pola dana glancao sa onom mojom cudotvornom pastom,tako da sad sija kao rolex
nikola.beograd Banned Apr 7, 2012 #94 Eh kad bi svi satovi ovako izgledali posle 40 i kusur godina,onda ne bi nikad pomislio na ove nove bezdusne i bezlicne nove satove ( cast izuzecima )
Eh kad bi svi satovi ovako izgledali posle 40 i kusur godina,onda ne bi nikad pomislio na ove nove bezdusne i bezlicne nove satove ( cast izuzecima )
B bajker71 New member Apr 7, 2012 #97 Nikola čestitam, stvarno je prelep "vintage" primerak. :thumbup: Last edited: Apr 7, 2012
nikola.beograd Banned Apr 7, 2012 #98 Neso hvala za pice Bajker71 hvala ali mi mozes cestitati samo na dobrim fotkama sat je drugarov i prodaje ga a kod mene je samo nekoliko dana...
Neso hvala za pice Bajker71 hvala ali mi mozes cestitati samo na dobrim fotkama sat je drugarov i prodaje ga a kod mene je samo nekoliko dana...
W Wildboar New member Apr 7, 2012 #99 Izvini, sad ne kapiram, kako to mislis prodaje ga, pa zar nije bio na prodaju pre par dana?