skydrummer New member Oct 15, 2016 #146 Čestitke Piksi. Lepi satovi i lepe fotke. Vidi se ljubav prema satovima.
srdjanr Active member Oct 15, 2016 #148 Piksi, kolekcija ti je za svaki respekt.:adore: Svi satovi su vrh, naročito Alpina koja je prelepa. :top:
Piksi, kolekcija ti je za svaki respekt.:adore: Svi satovi su vrh, naročito Alpina koja je prelepa. :top:
Baron New member Nov 13, 2016 #150 Čestitka, opasno je voliš. Moja bi odmah znala da sam nešto gadno skrivio
srdjanr Active member Nov 14, 2016 #156 Čestitke na prinovi Piksi.:congrats: Baš lep i elegantan dres sat. U zdravlju te služio.
Neša Super Moderator Staff member Nov 14, 2016 #157 Prelep i elegantan sat :thumbsup: Piksi, sve čestitke i da te dugo služi :beer:
piksi New member Nov 15, 2016 #158 Hvala svima na čestitkama:beer::tee: Prethodnih dana se izdogađalo dosta stvari, malo sam u stisci sa vremenom, nadam se da će uskoro biti i kratak opis.
Hvala svima na čestitkama:beer::tee: Prethodnih dana se izdogađalo dosta stvari, malo sam u stisci sa vremenom, nadam se da će uskoro biti i kratak opis.